(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentaja - aloittelevat ja kokeneet
Barona Teollisuus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.10.2020

Oletko sähköasennustöiden uusi tulokas tai kokenut konkari? Haemme sähköasentajia paperitehtaan muutostyöprojektiin Ouluun.

Sähköasentajana tehtäviisi kuuluu esimerkiksi asennusta, kaapelinvetoa ja kytkentää. Mukaan projektiin otetaan sekä kokeneita että aloittelevia sähköasentajia – työtehtäväsi määräytyvät osaamisesi tason mukaan.

Hakijoilta odotamme sähköalan ammatillista koulutusta, kaavioiden lukutaitoa ja jonkin verran kokemusta sähköasentajan työtehtävistä. Ammattitaidon lisäksi toivomme joustavuutta ja yleisten työelämän pelisääntöjen arvostamista. Voimassa olevat sähkö- ja työturvallisuuskortti edellytetään tehtävässä.

Tarjoamme määräaikaisen sähköasentajan työtehtävän sähköasennusprojektissa, jossa tehdään töitä pienissä asennusryhmissä. Tehtävässä on kokemuksen mukaan määräytyvä kilpailukykyinen palkkaus.

Mikäli olet työteliäs, oma-aloitteinen ja motivoitunut sähköalan ammattilainen tai alan uusi tulokas, saatat olla etsimämme henkilö. Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian oheisen linkin kautta.

Tehtävien aloitus pikaisesti sopimuksen mukaan.

Olethan rohkeasti yhteydessä, mikäli koet olevasi etsimämme henkilö!