(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentaja ajojohdinjärjestelmiin Raide-Jokerille
NRC Group Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2021

Etsimme sähköasentajaa ajojohdinjärjestelmiin Raide-Jokeri-projektille!

Haemme Raide-Jokeri -joukkueeseemme jälleen uusia työntekijöitä. Raide-Jokerissa rakennamme raitiotien lisäksi paljon muutakin. Rakennamme myös kunnallistekniikkaa, siltoja ja katuja, sekä ajojohtoja, sähkönsyöttöasemia, liikennevaloja, katuvalaistusta ja tietoliikenneverkkoja.

Tehtäviisi kuuluvat Raide-Jokerin ajojohtojärjestelmään liittyvät asennustyöt. Toimit Raide-Jokerilla Sähkö- ja tekniset järjestelmät -ryhmän alaisuudessa, johon kuuluu noin 10 toimihenkilöä ja asennusryhmät.

Odotamme, että sinulla on sähköalan perustutkinto. Eduksi katsotaan metallialan koulutus tai työkokemus. Toivomme, että olet yhteistyökykyinen, oma-aloitteinen ja rehdillä asenteella varustettu tekijä, työtehtävien hoidossa C-ajokortti on välttämätön. Tehtävässä menestyminen edellyttää joustavuutta, huolellisuutta ja halua oppia uutta, mutta tärkeintä on sittenkin aito halu rakentaa jotain todella merkityksellistä – siis Raide-Jokeria, pääkaupunkiseudun modernia kaupunkiraitiotietä. Meille on tärkeintä, että olet hyvä tyyppi, sillä kukapa ei haluaisi työkaverikseen juuri kaltaistasi.

Tarjoamme hyvän työympäristön, reilut työkaverit ja ison organisaation edut ainutlaatuisessa ja suuressa projektissa. Työpaikkasi voi olla reitin varrella vaikkapa Otaniemessä, Leppävaarassa, Huopalahdessa, Oulunkylässä tai Itäkeskuksessa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Resurssipäällikkö Laura Nevalainen, laura.nevalainen@nrcgroup.fi, p. 040-7545665 ja tehtävien sisällöstä Työmaamestari Mikko Lompolojärvi, mikko.lompolojarvi@nrcgroup.fi, p. 040-8661777.


Työsuhde-edut

  • Työsuhdematkalippu
  • Erilaisia palkitsemisjärjestelmiä
  • Liikunta- ja kulttuurietu/Eazybreak
  • Hierontaetu
  • Lounasetu

Ota yhteyttä:

Puhelin: 040 754 5665 Sähköposti: laura.nevalainen@nrcgroup.fi Sijainti: Helsinki