(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentaja ABB:n tehdasalueelle Pitäjänmäkeen Helsinkiin
Coor

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.5.2019
Oletko tehnyt sähköasentajan tehtäviä jo useamman vuoden ajan? Kiinnostaisiko sinua työskennellä hyvässä porukassa? Etsimme nyt asiakasyrityksemme ABB:n Pitäjänmäen tuotantoalueelle
 
SÄHKÖASENTAJAA
 
Mitä tarjoamme sinulle
Tämä pesti on totta kai vakituinen ja kokoaikainen. Työskentelet pääsääntöisesti arkisin kello 7-15. Pääset osaksi isompaa työyhteisöä, joten vaikka työsi on itsenäistä se ei ole yksinäistä. Tarjoamme työntekijöillemme koulutus- ja kehittymismahdollisuuksia ja panostamme hyvään työilmapiiriin. Coor tarjoaa Sinulle vastuullisen ja mielenkiintoisen tehtävän menestyvässä ja kasvavassa yrityksessä, jossa sinusta välitetään. 
 
Mitä hommia tulet tekemään
Sähköasentajana vastaat talotekniseen ylläpitoon liittyvistä huolto- ja korjaustehtävistä asiakasyrityksemme ABB:n toimisto- ja tuotantotiloissa. Suoritat huolto- ja korjaustehtäviä sähköjärjestelmiin, valaistukseen, ilmastointiin ja ohjausjärjestelmiin. Toimenkuvaan kuulu myös muut kiinteistön ylläpitoon liittyvät talotekniset työt.
 
Mitä odotamme sinulta
Odotamme sinulta sähköalan perustutkintoa, sähkötyöturvallisuuskorttia ja alan työkokemusta. Olet jo pidemmän aikaa toiminut sähköasentajan tehtävissä ja pystyt työskentelemään itsenäisesti sähköasennusten parissa.  Katsomme eduksesi taloautomaation-, IT- ja taloteknistenjärjestelmien osaamisen. Tehtävässä tarvitset ajokorttia, voimassa olevia tulityö- ja työturvallisuuskortteja ja sujuvaa suomen kielen taitoa. 
 
Alkoiko kiinnostamaan?
 
Kuulostiko tämä sinulle passelilta tehtävältä? Viimeinen hakupäivä tehtävään on 18.6. Luemme hakemuksia jo hakuaikana, joten laita omasi nopeasti tulemaan, jos todella kiinnostuit tehtävästä.
 
Lisätietoja tehtävästä antavat palvelupäällikkö Rami Niemelä 040-3013398 rami.niemela@coor.com ja sopimuspäällikkö Petri Moisio 040-4868027 petri.moisio@coor.com
 
 
Meille on tärkeää, että voimme tarjota kaikille miellyttävän ja turvallisen työympäristön, reilut työehdot, työssä tarvittavan tuen sekä mahdollisuuksia kehittää itseään. Haluamme, että henkilöstömme viihtyy työssään. Kehitämme jatkuvasti omia toimintatapojamme, jotta jokaisella työntekijällä olisi hyvä olla töissä. Todisteena työstämme työturvallisuuden eteen olemme juuri saaneet ensimmäisenä pohjoismaisena suuryrityksenä ISO 45001 –standardin mukaisen sertifikaatin. Standardi keskittyy työterveyden ja työturvallisuuden johtamiseen.