(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentaja Ab Rani Plast Oy:lle
Ab Rani Plast Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.10.2020

Nyt haemme kunnossapito-osastollemme sähköasentajaa.

Vastuualueena ovat koneiden, laitteiden ja kiinteistöön liittyvät sähkö- ja automaatiotyöt. Työkuvaan kuuluvat ennakkohuollot, vikatilanteiden korjaus, asennus, kehitystyöt ja työtehtäviin liittyvä raportointi kunnossapitojärjestelmään.

Odotamme sinulta soveltuvaa sähköalan koulutusta. Olet oma-aloitteinen, täsmällinen ja omaat hyvät vuorovaikutustaidot. Sinulla on halu ja kyky oppia ja omaksua uusia asioita. Aikaisempi kokemus teollisuuden kunnossapidosta ja automaation, pneumatiikan sekä ohjelmoinnin perusteiden tuntemus luetaan eduksi.

Tarjoamme vakituisen työsuhteen ja mahdollisuuden kasvattaa osaamistasi omassa työssäsi, sekä päästä kehittämään kunnossapidon toimintaa. Saat ympärillesi innovatiivisen ja asiantuntevan tiimimme. Työ on päivätyötä.

Lisätietoja tehtävistä antaa Tapani Pura, puh. 050 506 5280 tai tapani.pura@barona.fi sekä kunnossapitopäällikkö Mikael Sandvik puh. 040 830 9313.

Mikäli kiinnostuit, niin jätäthän hakemuksen ajantasaisen CV:n kera oheisen hakulinkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.