(Poistunut julkaisusta)

Sähköasennustöiden valvoja, Kilpilahti, Porvoo
Barona Kunnossapito Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.11.2020

Haemme asiakkaallemme sähköasennustöiden valvojia Kilpilahteen määräaikaiseen projektityöhön tulevaan suurseisokkiin ja siihen liittyviin suunnittelu- ja valmistelutöihin. Työt alkavat sopimuksen mukaan loppuvuodesta 2020 / alkuvuodesta 2021 ja työsuhteiden kesto on arviolta 6–8 kuukautta.

Sähköasennustöiden valvojana vastaat sähköisten asennustöiden toteutuksesta aikataulu-, kustannus-, laatu- ja viranomaisvaatimukset sekä asiakkaan edun huomioiden. Toimessasi suunnittelet teollisuusalueen sähköiset asennustyöt yhteistyössä muiden projektivastaavien kanssa, valvot töiden suoritusvaihetta ja vastaat projektista omalla vastuualueellasi aina projektin luovutukseen saakka.

Tehtävän hoitaminen edellyttää sähkövoimatekniikan linjalla suoritettua teknistä koulutusta (esim. teknikko tai insinööri), sekä kokemusta sähkönsuunnittelu-, projekti- tai kunnossapitotehtävistä. Valvojalla tulee olla myös suomen kielen taidon lisäksi vähintään tyydyttävä englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito.

Tarjoamme sinulle tekijäänsä haastavan työpaikan vertaistaan hakevassa Kilpilahden teollisuusympäristössä. Sinut perehdytetään tehtäviisi ja ympärilläsi on osaava projektiorganisaatio, joka tukee päivittäistä tekemistäsi.

Kiinnostuitko? Jätäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Jäikö jokin askarruttamaan? Älä epäröi ottaa yhteyttä! Baronalla hakua hoitaa Markus Korpela, p. 050 464 8493 (tavoitettavissa arkisin klo 9–15), s-posti markus.korpela@barona.fi.