(Poistunut julkaisusta)

Sähköasemasuunnittelun asiantuntija verkkosuunnittelu-yksikköön
Fingrid Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.2.2018

Fingrid on vastuullinen ja arvostettu toimija, joka tekee yhteiskunnallisesti merkittävää työtä vastaamalla Suomen kantaverkosta, sähkönsiirron selkärangasta. Fingridillä pääset seuraamaan energia-alan murrosta näköalapaikalta.

Fingridin verkkosuunnittelu-yksikkö vastaa mm. kantaverkon kehittämissuunnitelman laatimisesta, kantaverkon investointisuunnitelman ylläpidosta ja investointiesitysten laadinnasta. Yksikön vastuulla ovat myös johtoreittien suunnittelu sekä sähköasemien esisuunnittelu.

Fingridin työntekijänä olet osa vastuullista joukkuetta, jota yhdistää monipuolinen asiantuntemus, aktiivinen tiedon jakaminen ja yhteisöllinen ilmapiiri. Kannustamme työntekijöitämme jatkuvaan työssäoppimiseen esimiehen ja kollegojen tuella. Ennakkoluulottomuus, rohkeus ja avoimuus ovat valttejamme, kun viemme yhdessä Suomea kohti tulevaisuuden sähköjärjestelmää. Olemme yksi Suomen parhaista työpaikoista.

Haemme nyt Fingridin verkkosuunnittelu-yksikköön Helsinkiin toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

sähköasemasuunnittelun asiantuntijaa

Fingridissä tehtäviäsi ovat sähköasemahankkeiden laaja-alainen esisuunnittelu ja -selvitys, investointikustannusten arviointi investointiesitysten laatimista varten. Hallitset MicroStation ohjelmiston tai omaat tiedot ja taidot muista vastaavista suunnitteluohjelmistoista. Lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kehittää sähköasemasuunnittelua ja järjestelmiämme siten, että voimme tulevaisuudessa suunnitella sähköasemiamme 3D-suunnitteluympäristössä.

Sinä olet koulutukseltasi AMK- tai DI-taustainen sähköalan osaaja, ja olet tehnyt töitä alalla vähintään 3–5 vuoden ajan. Sähköasemiin liittyvä suunnittelu on tullut sinulle jo tutuksi. Sinulla on perustiedot ja -taidot kustannusarvioiden tekemisestä investointilaskelmien laatimista varten.

Olet oma-aloitteinen, järjestelmällinen, pitkäjänteinen ja sitoutunut tekijä, ja viihdyt myös dokumentaatiotyön parissa. Englanniksi työskentely sujuu sinulta sekä suullisesti että kirjallisesti. Olet hengeltäsi tiimipelaaja, jolta löytyy intoa sähkönsiirtoverkon kehittämiseen ja uusien sähköasemasuunnittelussa tarvittavien työkalujen käyttämiseen. Osaamme arvostaa hyviä vuorovaikutustaitojasi sekä kykyäsi tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa.

Tarjoamme mielenkiintoisen, haastavan ja vastuullisen tehtävän osaavien asiantuntijoiden joukossa, ammatissa kehittymisen mahdollisuuden, kilpailukykyiset edut sekä viihtyisän työympäristön. Tarjoamme työtä, jolla on merkitystä.

Jos tunnistit tästä itsesi, hae mukaan energiseen joukkoomme!

Hakemukset palkkatoivomuksineen pyydämme toimittamaan 15.2.2018 mennessä Fingridin rekrytointisivujen kautta (https://rekry.fingrid.fi/MepRekry).

Lisätietoja tehtävästä antaa suunnittelupäällikkö Aki Laurila puh. 040 551 3947 ajalla pe 2.2. klo 8–9.30 ja pe 9.2. klo 10–11. Tehtävään valituksi tulleesta henkilöstä tehdään turvallisuusselvityslain mukainen perusmuotoinen turvallisuusselvitys.