(Poistunut julkaisusta)

Sähköasemasuunnittelija
Turku Energia Sähköverkot Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.4.2019

HAEMME JUURI SINUA SÄHKÖASEMASUUNNITTELIJAKSI


Tehtävässäsi osallistut alueverkon ja jakeluverkon suunnittelu-, rakennuttamis- ja kunnonhallintaprosesseihin ja näin osaltasi mahdollistat hyvälaatuisen sähkön toimittamisen asiakkaillemme. Pääpaino työssäsi on sähköasematehtävissä. Erilaiset suunnittelu- ja hankintaprojektit sähköasemilla, 110 kV verkossa ja jakeluverkon muuntamoissa kuuluvat toimenkuvaasi. Tarvittaessa osallistut myös monipuolisesti oman alueverkkoryhmäsi muihin tehtävii

Odotamme

Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa insinööritason koulutusta ja vähintään muutaman vuoden kokemusta sähköasema- ja/tai voimajohtoympäristössä. Kokemus jakeluverkon muuntamoista on eduksi. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä yhteistyö- ja tiimityöskentelytaitoja sekä yleisimpien toimisto-ohjelmien sujuvaa hallintaa.
 

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle haastavan ja mielenkiintoisen tehtävän sekä osaavan tiimin tuen. Olet mukana rakentamassa sähköverkon muodossa yhteiskunnan yhtä keskeistä peruspilaria kehittyvässä energiakonsernissa. Turku Energia -konserni kuuluu Suomen suurimpien energiayhtiöiden joukkoon, ja olemme Varsinais-Suomen johtava sähkön ja lämmön myyjä sekä siirtäjä. Olemme vahvasti läsnä asiakkaidemme arjessa. Toimialan edelläkävijänä kehitämme uusia, ihmisten elämää ja ympäristöä hyödyttäviä ratkaisuja.
 

Hakeminen

Kiinnostuitko? Tutustu Turku Energiaan www-sivuillamme ja hae tehtävää viimeistään 29.4.2019 täyttämällä sähköasemasuunnittelijan sähköinen hakemuslomake osoitteessa www.turkuenergia.fi/rekrytointi/.

Lisätietoja tehtävästä antaa Turku Energia Sähköverkkojen rakennuttamispäällikkö Jukka Suopajärvi, p. (02) 2628 171.

Turku Energia on savuton työpaikka.