(Poistunut julkaisusta)

Sähköasema-asiantuntijaa
Fingrid Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.3.2020

Fingridin aluetoiminta vastaa yhtiön omistaman sähköverkon kunnossapidon suunnittelusta sekä kunnossapitotöiden tilaamisesta ja toteutuksen valvonnasta. Lisäksi henkilömme on tiiviisti mukana sähköverkon investointi- ja perusparannusprojekteissa.

Haemme Fingridin Pohjois-Suomen Rovaniemen toimipisteeseen toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

sähköasema-asiantuntijaa

Tehtäviisi kuuluu alueen 0,4-400 kV sähköasemalaitteiden, -rakennusten ja -alueiden kunnossapidon suunnittelu ja budjetointi sekä töiden tilaaminen ja toteutuksen valvonta. Lisäksi tehtävänäsi on investointi- ja perusparannushankkeiden paikallisvalvonta ja pienten investointihankkeiden vetäminen, sähköasematietojen ylläpitotehtävät, kehityshankkeiden esittäminen ja niihin osallistuminen sekä toiminnan kehittäminen asiantuntijatiimin jäsenenä.

Sinulla on insinööri- tai teknikkotason koulutus sähköalalta, kokemusta yllä mainittujen tehtävien suunnittelusta, rakentamisesta ja käyttöönotoista, valmius tehdä matkatyötä sekä hyvät tietotekniset taidot.

Arvostamme suurjännitelaitteiden ja sähköturvallisuusmääräysten ja -standardien sekä hankintamenettelyjen hyvää tuntemusta, kykyä toimia yhteistyössä kollegojen ja yhteistyöyritystemme kanssa, sekä halua ja kykyä omaksua uusia asioita. Olet työotteeltasi aktiivinen, oma-aloitteinen ja vastuullinen tekijä, ja tykkäät kehittää työtäsi. Eduksi ovat myös hyvät vuorovaikutustaidot niin suomeksi kuin englanniksi. 

Tarjoamme vastuullisen työn, jolla on merkitystä. Tiimissämme saat itsenäisen vastuualueen ja osaavan tiimin tuen. Tehtävässäsi sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus oppia tuntemaan Suomen sähköverkkoa kantaverkkoyhtiön näkökulmasta, ja keräät itsellesi tiedot ja osaamisen, josta on sinulle aitoa hyötyä tulevaisuudessa.

Hakemukset palkkatoivomuksineen pyydämme toimittamaan 25.3.2020 mennessä. Liitäthän mukaan myös vapaamuotoisen hakemuksesi ja ansioluettelosi. Lisätietoja tehtävästä antaa Pohjois-Suomen aluepäällikkö Jarkko Kaisanlahti, puh. 030 395 5709. Tehtävään valituksi tulleesta henkilöstä tehdään turvallisuusselvityslain mukainen perusmuotoinen turvallisuusselvitys.

Tiesithän jo meistä?

Fingrid on vastuullinen ja kansainvälisesti arvostettu yhtiö, joka tekee yhteiskunnallisesti merkittävää työtä vastaamalla Suomen kantaverkosta, sähkönsiirron selkärangasta. Kantaverkon kautta kulkee noin 75 prosenttia kaikesta Suomessa käytetystä sähköstä. Yksi keskeisistä tehtävistämme on huolehtia kantaverkon kunnossapidosta ja rakentamisesta. Kuluvan vuosikymmenen aikana tulemme rakentamaan noin 2500 kilometriä lisää voimajohtoja ja toistakymmentä uutta sähköasemaa. Fingridiläiset voivat päivittäin nähdä työnsä vaikutuksen jokaisen suomalaisen arkeen; Suomi toimii sähköllä ja olemme keskeisesti vaikuttamassa energia-alan murroksessa. 

Fingridin työntekijänä olet osa vastuullista joukkuetta, jota yhdistää monipuolinen asiantuntemus, aktiivinen tiedon jakaminen ja yhteisöllinen ilmapiiri. Kannustamme työntekijöitämme jatkuvaan työssäoppimiseen esimiehen ja kollegojen tuella. Ennakkoluulottomuus, rohkeus ja avoimuus ovat valttejamme, kun viemme yhdessä Suomea kohti tulevaisuuden sähköjärjestelmää. Tervetuloa yhteen Suomen parhaista työpaikoista, tekemään työtä, jolla on merkitystä!