(Poistunut julkaisusta)

Sähköasema-asiantuntija
Fingrid Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.4.2019

Fingrid on vastuullinen ja kansainvälisesti arvostettu yhtiö, joka tekee yhteiskunnallisesti merkittävää työtä vastaamalla Suomen kantaverkosta, sähkönsiirron selkärangasta. Kuluvan vuosikymmenen aikana tulemme rakentamaan noin 2500 kilometriä lisää voimajohtoja ja toistakymmentä uutta sähköasemaa. Fingrid on keskeinen vaikuttaja energia-alan murroksessa ja kehittää tulevaisuuden puhdasta sekä markkinaehtoista sähköjärjestelmää.

Meillä on avoin ja yhteisöllinen työskentelyilmapiiri. Jaamme aktiivisesti tietoa ja tuemme toisiamme ihan joka päivä. Kannustamme totuttujen ratkaisuiden kyseenalaistamiseen ja vastuunottoon oman työn toimitusjohtajuudesta. Olemme yksi Suomen parhaista työpaikoista.

Haemme Fingridin Pohjois-Suomen aluetoiminta-yksikköön Ouluun toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen

sähköasema-asiantuntijaa

Tehtäviisi kuuluu alueen 0,4-400 kV sähköasemalaitteiden, -rakennusten ja -alueiden kunnossapidon suunnittelu ja budjetointi, sekä töiden tilaaminen ja toteutuksen valvonta. Vastuullasi on investointi- ja perusparannushankkeiden esittäminen sekä niihin osallistuminen. Lisäksi vastaat paikallisvalvonnasta sekä sähköasematietojen ylläpidosta. Tulevan tehtävän painopisteet määräytyvät osaamisten, mielenkiinnon ja yksikön tarpeiden perusteella.

Sinulla on sähköalan insinööri- tai teknikkokoulutus sekä laaja-alainen, vähintään 3-5 vuoden, työkokemus 110-400 kV sähköasemien suunnittelusta, rakentamisesta ja käyttöönotoista.  Tehtävässä edellytetään hyviä tietoteknisiä taitoja sekä valmiutta matkustamiseen. Englanniksi työskentely sujuu sinulta sekä suullisesti että kirjallisesti.

Arvostamme suurjännitelaitteiden ja sähköturvallisuusmääräysten ja -standardien sekä hankintamenettelyiden hyvää tuntemusta. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja kyky tehdä dynaamista yhteistyötä kollegojen ja palvelutoimittajiemme kanssa. Koet kehittymisen ja uuden oppimisen houkuttelevina asioina. Etsimme avointa ja innostunutta työkaveria, jolla on aitoa kiinnostusta tiedon jakamiseen. Olet oma-aloitteinen ja aktiivinen tiimipelaaja, joka uskaltaa sanoa mielipiteensä ja osallistua toiminnan kehittämiseen. Meillä jokainen saa olla oma itsensä. Tulet osaltasi tukemaan porukkamme laaja-alaista substanssiosaamista sähköasemiin liittyen.

Meillä työn joustavuus ja etätyömahdollisuudet ovat kohdallaan ja työsuhde-edut kilpailukykyiset. Fingridiläisenä olet osa tiimiä, jota yhdistää ennakkoluulottomuus ja rohkeus, kun viemme Suomea yhdessä kohti tulevaisuuden sähköjärjestelmää.

Sovitko sinä energiseen joukkoomme?

Hakemukset palkkatoivomuksineen pyydämme toimittamaan 3.5.2019 mennessä. Liitäthän mukaan myös vapaamuotoisen hakemuksesi ja ansioluettelosi. Lisätietoja tehtävästä antaa Pohjois-Suomen aluepäällikkö Jarkko Kaisanlahti, puh. 030 395 5709. Tehtävään valituksi tulleesta henkilöstä tehdään turvallisuusselvityslain mukainen perusmuotoinen turvallisuusselvitys.

Käy tutustumassa Fingridiin ja erilaisiin osaajiimme www-sivuillamme ja YouTubessa!