(Poistunut julkaisusta)

Sähköalan Projektipäällikkö
Paikallis-Sähkö Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.12.2020

Paikallis-Sähkö Oy on perinteikäs 60-vuotias merkittävä toimija Kainuussa ja Oulun talousalueelle. Tänä päivänä Elektria -ketjuun kuuluva ja seitsemällä paikkakunnalla toimiva vakavarainen ja luotettava yritys työllistää pitkälle toista sataa ihmistä sähköurakoinnissa, sähkötarvikekaupassa sekä huoltotoiminnassa.

Haemme nyt projektinhoitokokemusta omaavaa TYÖNJOHTAJAA Suomussalmen ja Kajaanin talousalueelle.

Etsimällämme henkilöllä tulee olla kokemusta vaativien liike- tai teollisuuskohteiden sähköistämisprojekteista. Sopiva pohjakoulutus on esimerkiksi sähköteknikon, -insinöörin tai sähkömestarin tutkinto.

Näin menestyt tehtävässä
Omaat oivan ongelmien ratkaisukykytaidon sekä asiakaslähtöisen ajatteluntavan. Sinulla on aktiivinen ja oma-aloitteinen työote sekä nopea reagointi- ja päätöksentekokyky. Tarvitset hyvät vuorovaikutustaidot, sillä etsit myös aktiivisesti uusia asiakkuuksia ja tarjoat Paikallis-Sähkön palveluita.

Tarjoamme sinulle
Laaja-alaisen työn, jossa pystyt kasvattamaan ammattitaitoasi. Laadukkaat ja asiakkaiden arvostamat tuotteet, sekä alan parhaat osaajat työkavereiksi. kasvavana ja kehittyvä talo tarjoaa myös monipuolisia ura- ja kehitysmahdollisuuksia. Paikallis-Sähkössä toimii myös aktiivinen henkilökuntakerho Sählinki, joka järjestää vuosittain matkoja lähelle ja kauas sekä erilaisia liikunta-, erä- ja muita yhteisiä tapahtumia.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin jätä hakemus.
Rekrytointipalvelu Sihti Oy
Markus Kilpeläinen 050 444 4495 markus.kilpelainen@sihti.fi
Paavo Haverinen 050 444 4482 paavo.haverinen@sihti.fi