(Poistunut julkaisusta)

Sähköalan projektipäällikkö
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.9.2020
Haluatko hoitaa itsenäisesti sähköprojekteja? Haemme organisointikykyistä ja palveluhenkistä projektipäällikköä Uudenmaan alueelle. 

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä itse vaikuttamaan tehtäviisi vaihtelevissa kohteissa erilaisia kokonaisuuksia ja ratkaisuja hoitaen. Meillä Caverionilla pääset osaksi avointa ja ammattitaitoista sähköurakkatiimiä, johon kuuluu 4-5 projektipäällikköä. Tiimi tukee ja auttaa kuitenkin aina tarvittaessa. Koemme myös tärkeäksi oman osaamisen kehittämisen ja ammattitaidon ylläpitämisen. Tutustu kohteisiimme: https://www.caverion.fi/referenssit

Projektipäällikkönä vastaat projektien toteutuksesta ja taloudesta, sekä asentajatiimin johtamisesta. Työkohteina on erilaisia kiinteistöjä mm. toimitilat, teollisuuskohteet, logistiikkahallit, sairaalat jne. Tehtäviisi kuuluu: 
  • sähköprojektien työsuoritteiden suunnittelu ja johtaminen
  • materiaalitilaukset
  • lisätöiden hinnoittelu
  • toimiminen yhteistyökumppaneiden kanssa
Tehtävän menestyksekäs hoitaminen vaatii muutaman vuoden kokemusta sähköprojektien toteutuksesta ja itsenäisestä hoitamisesta, sekä tehtävään soveltuvaa koulutustaustaa (esim. sähköinsinööri/ -teknikko). Sinulla on määrätietoinen työote ja johdat projekteja tavoitteellisesti. Olet hyvä yhteistyön rakentaja ja saat tiimisi pelaamaan yhteiseen maaliin. Haluat kehittyä, oppia uutta ja sitoutua!

Kiinnostuitko? Lisätietoa tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Kenneth Matilainen, p. 040 843 7808 tai kenneth.matilainen@caverion.com.

Hae tehtävää 30.9.2020 mennessä jättämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta. #LI-TN1