(Poistunut julkaisusta)

Sähköalan päätoiminen tuntiopettaja
Gradia Jämsä

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2019

Sähköalan opetus- ja ohjaustehtävät sekä niihin liittyvät kehittämis- ja hallintotehtävät.

Edellytämme sähköalan työkokemusta min. 3 vuotta tutkinnon jälkeen ja katsomme eduksi sähkötyönjohtajan pätevyyden (sähköpätevyys 1 tai 2).

Kelpoisuus tehtävään on opetustoimen henkilöstön kelpoisuudesta annetun asetuksen (986/1998) 13 §:n mukainen ammatillisten tutkinnon osien opettajan kelpoisuus. Kelpoisuus koostuu soveltuvasta korkeakoulututkinnosta, vähintään kolmen vuoden opetussisältöä vastaavasta alan käytännön työkokemuksesta (käytännön sähköasennus) ja opettajan pedagogisista opinnoista. Kelpoisuusehtojen muutoin täyttyessä on kuitenkin mahdollista tulla valituksi myös ehdollisesti siten, että sitoutuu suorittamaan kelpoisuuteen vaadittavat opettajan pedagogiset opinnot työn ohessa kolmen vuoden kuluessa tehtävässä aloittamisesta.

Tehtävään valittavalta odotamme hyviä vuorovaikutus-, tiimi- ja työyhteisötaitoja, vahvaa opetusteknologian ja verkkopedagogiikan osaamista ja valmiutta työn kehittämiseen.

Haastattelut järjestetään myöhemmin ilmoitettavina ajankohtina. Haastattelutilanne sisältää käytännön työnäytetehtävän.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (OVTES). Tehtävässä on kuuden (6) kuukauden koeaika. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä lain 504/2002 mukainen lasten kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisterin ote, joka ei saa olla 6 kk vanhempi. Valitun tulee ennen palvelussuhteen alkamista toimittaa lääkärintodistus terveydentilastaan.