(Poistunut julkaisusta)

Sähköalan osaajia suurjänniteverkkotöihin Norjaan
Barona Kunnossapito Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.8.2019

Haemme asiakasyrityksellemme Pohjois-Norjaan sähköalan osaajia työskentelemään suurjänniteverkkojen jälleenrakennuksen parissa. Huomaathan, että tehtäviä on tarjolla linjamiehen tehtävistä aina esimies- ja valvontatehtäviin saakka.

Kyseessä on suuryrityksen omistama urakoitsija, joka tarjoaa palveluitaan keski- ja suurjänniteverkkojen rakentamiseen ja huoltoon. Työt alkavat mahdollisuuksien mukaan jo elokuussa.

Työtehtävät ovat sähköverkkoihin liittyviä huolto-, kunnossapito- ja rakennustöitä. Tehtävässäsi tulet työskentelemään painopisteisesti suurjänniteverkkojen parissa ja työpanoksellasi olet osaltasi rakentamassa ja ylläpitämässä paikallisen sähkönjakeluverkon toimintavarmuutta.

Toivomme hakijalta tehtävään soveltuvaa koulutusta, DSB-pätevyystodistusta/lisenssiä ja kokemusta alan töistä. Erityisesti kokemus 132 kV - 420 kV sähköverkoista on arvokasta tehtävässä menestymisen kannalta. Kansainvälisessä ympäristössä työskentelykielenä voi toimia joko jokin skandinaavinen kieli, tai osaamisesi mukaan vaihtoehtoisesti englanti, espanja tai italia.

Arvostamme hakijassa työturvallisuutta kunnioittavaa ajattelutapaa, korkeaa työmoraalia ja hyviä yhteistyötaitoja. Olethan lisäksi sitoutunut tekemääsi työhön, luotettava sekä palveluhenkinen. Tarpeen tullen kykenet myös olemaan joustava työssäsi.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden aloittaa hyvinkin nopeasti työskentely-ympäristössä, jossa avautuvat hyvät mahdollisuudet pidempiaikaiseenkin työsuhteeseen. Pääset mukaan mielenkiintoisiin projekteihin, joiden rotaatio tuo vaihtelevuutta arkeesi. Majoitus on hoidettu työnantajan puolesta, joten saat sen suhteen helpon alun ilman ylimääräisiä huolia.

Mikäli kiinnostuit, niin haethan paikkaa oheisen linkin kautta. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, ja täytämme avoimet tehtävät mahdollisimman pian sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävistä antaa tarvittaessa Norjassa Thomas Faye, thomas.faye@barona.no.