Sähköalan osaajia pääkaupunkiseudulle
Barona Teollisuus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.11.2019

Haemme useita sähköalan osaajia aina kokeneista konkareista uraansa aloitteleviin henkilöihin. Töitä on tarjoilla useissa eri yrityksissä pääkaupunkiseudulla eri mittaisissa ja muotoisissa työsuhteissa.

Haemme kokeneita ja alalla aloittelevia työntekijöitä syys- ja lokakuussa alkaviin useiden kuukausien kestoisiin erimittaisiin työsuhteisiin pääkaupunkiseudun teollisuusyrityksiin. Tarjoamme hakijoille työtehtäviä aina koulutuksen ja kokemuksen mukaan sähkölaitteiden peruskokoonpanotehtävistä aina haastaviin sähköautomaatioasentajan tehtäviin ja kytkentöihin valmistusteollisuuden parissa.

Olethan positiivisen ja aktiivisen asenteen omaava henkilö, jolla on aito halu kehittyä ja hankkia lisää työkokemusta teollisuuden tuotantotehtävistä ja vastata alan johtavien yritysten haasteellisiin sekä mielenkiintoisiin työtehtäviin.

Toivomme hakijoilta

  • työtä pelkäämätöntä positiivista asennetta ja työelämän pelisääntöjen tuntemusta
  • mahdollisuutta tehdä vuorotöitä
  • mahdollisuutta sitoutua pidempiaikaisiin työsuhteisiin
  • ammatillista koulutusta elektroniikka-, sähkö- tai automaatioasennuksen alalta tai vastaavaa muuta ammatillista koulutusta/työn kautta opittua ammattitaitoa.

Lisäksi katsomme eduksi oman auton käytön mahdollisuuden, mahdollisen vähintään vuoden työkokemuksen teollisuudesta. Sähköpiirustusten lukutaito ja mittalaitteiden käyttötaito katsotaan eduksi paikkoja täytettäessä. Opastus työtehtäviin tapahtuu suomen kielellä.

Tarjoamme hakijoille mahdollisuuden kehittyä omalla osaamisalueellaan mielenkiintoisten työtehtävien parissa alansa johtavissa yrityksissä hyvissä työporukoissa työskennellen. Osa tehtävistä on lyhyempiä määräaikaisuuksia ja osa pidempikestoisia työsuhteita aina vakituisiin.

Asiakkaillaamme tarjoavat työntekijöille monimuotoisia etuja työnohessa paikasta riippuen.

Mikäli tunnistit itsesi oheisesta tekstistä ja kiinnostuit, niin haetahan paikkaa oheisen linkin kautta.

Lisätietoja saat sähköpostitse ari.kumlander@barona.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot