(Poistunut julkaisusta)

Sähköalan osaaja tuotantotyöhön
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2019
Toimenkuva
Haemme Porvoolaiselle asiakkaallemme sähköalan osaajaa (sähkö-, elektroniikka- tai ICT-asentaja) tuotantotyöhön. Työ alkaisi välittömästi ja kestää arviolta 1-3 kuukautta, mahdollisesti pidempäänkin.

Työpaikka sijaitsee Porvoon keskustan tuntumassa, joten omaa autoa et välttämättä tarvitse mutta parkkipaikka löytyy mikäli kuljet omalla autolla. Työtä tehdään siistissä tehdasympäristössä ja työaika on 40 h/vko. Työvuorot sijoittuvat säännöllisesti maanantaista perjantaihin. Kun pystyy itsenäiseen työhön, on mahdollisuus aamulla tulla töihin joustolla klo 6-8 välillä. Pääsääntöisiin työtehtäviin kuuluvat sähköosien kytkeminen ja testaus. Osaamisen ja mahdollisuuksien mukaan voit päästä tekemään myös muitakin tehtäviä.
Odotamme sinulta
Työntekijänä olet ripeä ja huolellinen, hyvällä asenteella varustettu henkilö. Pystyt toimimaan itsenäisesti sekä ryhmässä. Perustyökalujen käyttö on sinulle tuttua ja säännölliset työtehtävät motivoivat sinua. Lisäksi puhut sujuvaa suomenkieltä. Vaatimuksena on se, että osaat lukea sähkökuvia/kytkentäkaavioita.
Koulutus ja työkokemus
Sinulla pitää olla sähkö-, elektroniikka-, tai ICT-asentajan koulutus suoritettuna.
Muut tiedot
Oletko etsimämme henkilö? Siinä tapauksessa täytä avoin hakemus osoitteessa www.vmp.fi ja liitä CV hakemukseen. Toimi nopeasti, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuajan puitteissa ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja antaa HR-koordinaattori Joni Juusola, puh. +358 50 599 9021 tai porvoo@vmp.fi.
Kesto
1-3 kk, mahdollisesti pidempään
Lisätietoja
Joni Juusola, porvoo@vmp.fi, +358 50 599 9021
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 01.02.2019 mennessä.