Sähköalan kouluttaja
Taitotalo

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.10.2020
 
Oletko tiimityöskentelijä ja valmis haasteisiin ammatillisen aikuiskoulutuksen vauhdikkaassa maailmassa?
 
Haemme nyt osaavaan joukkoomme Helsingin Pitäjänmäelle
 

Sähköalan KOULUTTAJAA

vahvistamaan koulutus- ja asiantuntijaosaamistamme.
 
Kouluttajana työtehtäväsi on alalle suunnattujen koulutusten suunnittelu ja toteutus.  Olet käytännön kokemusta omaava sähköalan ammattilainen. Alan ammattiosaamisen lisäksi hallitset kouluttamisen ja opiskelijoiden ohjauksen. Tunnet sähköalaan liittyvän lainsäädännön ja olet kiinnostunut uusista oppimismenetelmistä sekä digitalisaation hyödyntämisestä koulutuksessa. 
 
Sinulla on sähköalan ammattiosaamista sekä käytännön monipuolista työkokemusta. Sinulla on soveltuva tutkinto sähköalalta.

Arvostamme  kouluttajakokemusta, pedagogista pätevyyttä, positiivista asennetta ja kykyä kehittää sähkölan koulutuspalveluita. Lisäksi arvostamme myös prosessiautomaatio- ja Siemens logiikkojen osaamista. 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työn, hyvät työsuhde-edut sekä motivoivan toimintaympäristön. Taitotalossa voit kehittää sekä omaa osaamistasi, mutta arvostamme myös innovatiivisuutta organisaatiomme toimintojen kehittämiseen arvostamme. Nyt sinulla on erinomainen mahdollisuus päästä näyttämään osaamisesi aikuiskoulutuksen näköalapaikalla!  Avustamme tarvittaessa asunnon hankkimisessa.

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa sopimuksen mukaan. Noudatamme Ammatillisen aikuiskoulutuskeskusten työehtosopimusta. 

Odotamme hakemustasi 6.11. mennessä hakulinkin kautta. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1391370
  • Tehtäväalue: Konsultointi/valmennus, Koulutus/opetus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki
  • Lisätietoja antaa: koulutuspäällikkö Jari Hietanen, p. 043 827 2876, jari.hietanen@taitotalo.fi