(Poistunut julkaisusta)

Sähköalan kouluttaja
Taitotalo

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.6.2020
  Oletko tiimityöskentelijä ja valmis haasteisiin ammatillisen aikuiskoulutuksen vauhdikkaassa maailmassa?   Haemme nyt osaavaan joukkoomme Helsingin Pitäjänmäelle  

Sähköalan KOULUTTAJAA

vahvistamaan koulutus- ja asiantuntijaosaamistamme.   Kouluttajana työtehtäväsi on alalle suunnattujen koulutusten suunnittelu ja toteutus.  Olet käytännön kokemusta omaava sähköalan ammattilainen. Alan ammattiosaamisen lisäksi hallitset kouluttamisen ja opiskelijoiden ohjauksen. Tunnet sähköalaan liittyvän lainsäädännön ja olet kiinnostunut uusista oppimismenetelmistä sekä digitalisaation hyödyntämisestä koulutuksessa.    Sinulla on sähköalan ammattiosaamista sekä käytännön monipuolista työkokemusta. Sinulla on AMK -tason koulutus tai muu soveltuva koulutus. 

Arvostamme  kouluttajakokemusta, pedagogista pätevyyttä, positiivista asennetta ja kykyä kehittää sähkölan koulutuspalveluita. Lisäksi arvostamme myös prosessiautomaatio- ja Siemens logiikkojen osaamista. 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työn sekä motivoivan toimintaympäristön. Taitotalossa voit kehittää sekä omaa osaamistasi, mutta arvostamme myös innovatiivisuutta organisaatiomme toimintojen kehittämiseen arvostamme. Nyt sinulla on erinomainen mahdollisuus päästä näyttämään osaamisesi aikuiskoulutuksen näköalapaikalla!  Avustamme tarvittaessa asunnon hankkimisessa.

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa 1.9.2020 / sopimuksen mukaan. Noudatamme Ammatillisen aikuiskoulutuskeskusten työehtosopimusta. 

Odotamme hakemustasi 9.8. mennessä hakulinkin kautta.