(Poistunut julkaisusta)

Sähköalan kokoonpanijoita
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.5.2018

Etsitkö uusia haasteita sähkötekniikan alalta? Haluatko nähdä työsi jäljen? Entä pidätkö fyysisestä työstä? Jos vastaus on kyllä, meillä on sinulle sopivaa työtä!

Haemme nyt SÄHKÖALAN KOKOONPANIJOITA pitkäaikaiseen työsuhteeseen Kurikkaan.

Sähköalan kokoonpanijana teet vaihtelevaa, fyysistä työtä, johon kuuluu mm. kokoonpano- ja kytkentätehtäviä. Työtä tehdään arkisin aamu- ja iltavuoroissa: 2 viikkoa aamuvuorossa ja viikko iltavuorossa. Työ on aluksi vuokratyösuhde, jonka jälkeen on mahdollisuus vakinaistamiseen asiakasyrityksemme kirjoille. 

Toivomme että sinulla on kokemusta kokoonpanotehtävistä tai sähkötekniikan alalta. Eduksi katsomme sähköalan koulutuksen, taidon lukea piirrustuksia ja hyvän fyysisen kunnon. Arvostamme hyviä asiakaspalvelutaitoja, yhteistyökykyä ja oma-aloitteista työotetta. Työssäsi tarvitset suomen kielen taitoa. Muistathan myös turvallisuusasiat – kenties omistat voimassa olevat työturvallisuus- ja sähkötyöturvallisuuskortit?

Olisiko tämä työ sinua varten? Jätä tietosi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian. Voit liittää mukaan CV:si. Meitä kiinnostavat myös tulevaisuuden suunnitelmasi, joten kerrothan niistäkin! Aloitamme haastattelut jo hakuajalla, joten toimi nopeasti! Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä tai sopimuksen mukaan.


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi

Työhyvinvointi, työturvallisuus ja työtyytyväisyyden lisääminen ovat meille erittäin tärkeitä. Personalhuset Staffing Group on Henkilöstöpalvelualojen liiton jäsen ja auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Se osoittaa asiakkaillemme ja työntekijöillemme, että olemme vastuullinen ja luotettava yhteistyökumppani. www.hpl.fi/auktorisointi