(Poistunut julkaisusta)

SÄHKÖALAN AMMATTILAINEN (PALOILMOITINJÄRJESTELMÄN ASIANTUNTIJA), SIEMENS
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.4.2019
Haluatko päästä työskentelemään mielenkiintoisissa tehtävissä paloilmoitinjärjestelmien parissa isossa ja kansainvälisessä yrityksessä? Oletko jo valmistunut tai pian valmistumassa oleva sähköalan ammattilainen? Etsimme nyt reipasta ja joustavaa tulevaisuuden paloilmoitinjärjestelmän ammattilaista asiakaskohteiden pariin pääkaupunkiseudun alueelle.
KUVAUS
Tässä tehtävässä työtehtäviisi kuuluu paloilmoitinprojektien asennus-, ohjelmointi-, ja käyttöönotto, sekä sähköistys- ja kunnossapito projektien ja vikakorjausten toteuttaminen vaativissa asiakaskohteissa Helsingin ja Espoon alueella.
Liikkuminen kohteiden välillä tapahtuu omalla autolla. Työt ovat pääsääntöisesti päivätöitä, mutta toisinaan saatat myös tehdä ilta-, yö- ja viikonlopputöitä hälytysvuorossa erikseen sovitusti. Kokemusta vastaavasta työstä ei vielä välttämättä tarvitse olla.

Tarjoamme


* Kattavan perehdytyksen työtehtäviin
* Mahdollisuuden kehittyä palojärjestelmien asiantuntijaksi isossa yhtiössä


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.


TYÖNKUVA

* Paloilmoittimien ohjelmointi ja käyttöönotto, sekä huolto ja kunnossapitotyöt
* Vikailmoitusten ratkaiseminen asiakasyrityksissä

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Sähköalan tutkinto vähintään loppusuoralla
* Jonkinlaista työkokemusta sähköalalta
* Hyvät IT-taidot
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito
* Ajokortti ja oma auto työssä käytettäväksi


Tämän lisäksi toivomme hakijalta tiimipelaajan luonnetta sekä reipasta työotetta. Valituille henkilöille tehdään myös turvallisuusselvitys.

Lisätietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: 12kk, jatko mahdollinen
* Sijainti: Espoo, liikkuva työ pääkaupunkiseudun alueella
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Siemens Osakeyhtiö puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Lue lisää: Siemens Osakeyhtiö