(Poistunut julkaisusta)

Sähkö / Valaisinasentaja
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.7.2018

Oletko sähköalan ammattilainen ja etsit oman alasi töitä? Tervetuloa Personalhusetille!

Haemme nimittäin nyt ammattitaitoista ja itsenäiseen työhön kykenevää sähkö/ valaistusasentajaa asiakasyrityksellemme Outokumpuun.

Kyseessä on teollisuushallin valaistusprojekti, jossa tehtävänäsi on asentaa hallin kattoon valaisimet. Katon korkeus on noin 12 metriä. Tehtävä edellyttää jonkin verran kokemusta sähköasennuksista ja reipasta asennetta työntekoon. Tehtävään valitulla on mahdollisuus työllistyä asiakasyritykseen pidemmäksikin aikaa. Tämä tilaus käsittää alkuun muutaman viikon pituisen jakson.

Työtehtävässä vaaditaan voimassaolevat sähkötyöturvallisuus, työturvallisuus sekä hätäensiapukortit. Työaika on arkisin klo 7-16 välillä. Työtehtävät sijoittuvat Outokummun alueelle, joten tehtävässä tarvitset myös ajokortin ja oman auton käyttömahdollisuutta.

Kiinnostuitko? Jätä tietosi oheisen linkin kautta pikaisesti. Voit liittää mukaan CV:si. Meitä kiinnostavat myös tulevaisuuden suunnitelmasi, joten kerrothan niistäkin! Työt alkavat HETI sopivan henkilön löydyttyä.

Mikäli herää kysyttävää, voit tiedustella lisätietoja numerosta p. 050 362 3984 tai sähköpostitse miia.tarvainen@personalhuset-sg.com.

 

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta.