(Poistunut julkaisusta)

Sähkö-/teleasentaja (Pääkaupunkiseutu)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.4.2018

Haemme nyt sähkö-/teleasentajia pääkaupunkiseudun alueella sijaitseviin työkohteisiin. Työtehtävät ovat pääasiassa heikkovirtajärjestelmien kuten äänentoisto- ja paloilmoitinjärjestelmien kaapelointi- ja kytkentätöitä. Työt alkavat sopivien tekijöiden löydyttyä mahdollisimman pian ja työt jatkuvat kesän 2018 lopulle. Tehtävässä on mahdollisuus myös pidempiaikaiseen työsuhteeseen.

Työ edellyttää sähköistysalan koulutusta ja aikaisempaa työkokemusta sähköistysalalta sekä voimassa olevia sähkötyöturvallisuus- ja työturvallisuuskortteja. Odotamme sinulta reipasta asennetta työntekoa kohtaan sekä aitoa halua kehittyä sähköistysalan huippuosaajaksi. Katsomme eduksesi kokemuksen vastaavantyyppisistä työtehtävistä.

Mikäli kiinnostuit työstä, hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Lisääthän hakemukseesi myös palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Esa Riikoselta, puh. 050 411 0372. Yhteydenotot puhelimitse arkisin klo 9-16.