(Poistunut julkaisusta)

Sähkö- tai automaatiosuunnittelija
Sweco Industry

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.12.2020

Kansainväliseen Sweco-konserniin kuuluva Sweco Finland on rakennetun ympäristön ja teollisuuden innovatiivinen ja arvostettu asiantuntija Suomessa ja maailmalla. Palvelemme asiakkaitamme rakennetekniikan, talotekniikan, teollisuuden sekä ympäristö- ja yhdyskuntatekniikan aloilla ja tarjoamme myös projektinjohto- ja rakennuttamispalveluita, arkkitehtisuunnittelua sekä asiantuntijapalveluita. Kaikkiaan 17 500 swecolaisesta 2 500 työskentelee Suomessa.

Swecon teollisuustoimialan asiantuntijat tuottavat asiakkaan toiminnan, tuotteiden ja teknologian kehittämisessä, laitoshankkeissa sekä tuotannossa tarvittavia konsultointi-, suunnittelu- ja projektinjohtopalveluja. Olemme vahvasti mukana kehittämässä uusiutuvan energian hankkeita.

Sweco etsii nyt Kajaanin toimistolleen

1 - 2 kokenutta suunnittelijaa

vakituiseen työsuhteeseen sähkö- ja automaatiosuunnittelun tiimiin. Sweco on vahvasti mukana Kainuun alueella suunnittelemassa ja johtamassa teollisuuden investointi- sekä kunnossapitohankkeita. Pääset suunnittelijana mukaan niin pieniin kuin suuriinkin projekteihin, jotka liittyvät teollisuuslaitosten käynnistykseen sekä ylläpitoon. Suunnittelijoilla on omasta mielenkiinnostaan riippuen mahdollisuus päästä mukaan myös kansainvälisiin projekteihin muualla kuin Suomessa. Sopivalle henkilölle voi olla halutessaan mahdollisuus edetä myös tiiminvetorooliin.

Toivomme hakijoilta vankkaa kokemusta sähkö- tai automaatiosuunnittelun parista, sekä soveltuvaa sähkö- tai automaatioalan AMK- tai DI- koulutusta. Tietotaito teollisuuden SAI-suunnittelusta lasketaan eduksi. Edellytämme oma-aloitteisuutta ja asiakaslähtöistä asennetta, matkustusvalmiutta, yhteistyökykyä sekä käytännön kielitaitoa. ALMA- ja muiden SAI-suunnittelusovellusten hallitseminen ovat työkokemuksen ohella merkittäviä avuja tehtävien hoitamisessa.

Miksi Swecolle Kajaaniin töihin?
Sweco tarjoaa työntekijöilleen mielenkiintoisia ja monipuolisia työtehtäviä asiakasprojekteissa, ison suunnittelutoimiston kehittymismahdollisuudet sekä osaamiseen ja oppimiseen kannustavan työyhteisön. Swecolla panostetaan aidosti työntekijöiden viihtyvyyteen, pääset luomaan oman näköistäsi uraa sekä saat käyttöösi monipuoliset henkilöstöedut. Swecon Kajaanin tiimissä töitä tehdään hyvässä yhteishengessä, ja etätyön tekemistä tuetaan myös. Kajaani on kaupunkina luonnonläheinen ja tilava, ja on varmasti houkutteleva vaihtoehto monelle seuraavaksi asuinpaikaksi. Älä siis epäröi hakea tehtävään, vaikka asuisit muualla!

Jos tehtävä kuulostaa houkuttelevalta, niin ota yhteyttä tai laita suoraan hakemus matkaan, niin olemme sinuun pikaisesti yhteydessä! Hakuaikaa on 27.1.2021 asti, mutta käsittelemme hakijoita jo hakuajan puitteissa. Aloitus tehtävässä on sovittavissa joustavasti. Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Senior HR konsultti Juhani Äikäs, puh. 040 663 4711 tai s-posti juhani.aikas@adecco.fi.