(Poistunut julkaisusta)

Sähkö- tai automaatioasentaja (Raahen talousalue)
Go On Oulu

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.4.2018
Go On Oulu etsii asiakkailleen

SÄHKÖ- TAI AUTOMAATIOASENTAJAA Raahen talousalueelle.

Toimit monipuolisissa tehtävissä elintarvike- ja metalliteollisuudessa sähkö- tai automaatioasentajana. Asiakasyrityksemme ovat alallaan tunnettuja, vakavaraisia ja luotettavia työnantajia, jotka panostavat työntekijöidensä perehdytykseen ja viihtyvyyteen.

Työ vaatii reipasta asennetta, oma-aloitteisuutta ja vastuun ottamista. Työskentelet annettujen ohjeiden ja määräysten mukaan ja osaat työskennellä niin yksin kuin tiimissäkin. Saat työhösi hyvän perehdytyksen, joten voit olla joko vakituista työpaikkaa etsivä ammattitaitoinen, valmis osaaja tai urasi alkuvaiheilla oleva hiomaton timantti!

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Työntekijä solmii vakituisen työsuhteen asiakasyrityksemme kanssa. Työ on vuorotyötä. Palkkaus on TES/osaamisen mukaan.

Edellytämme sinulta:
- soveltuvaa koulutusta (sähkö/automaatio) ja/tai osaamista
- sähkökaavioiden lukutaitoa
- valmiuksia sekä itsenäiseen että tiimityöskentelyyn
- ATK- ja IT-osaamista

Eduksi katsotaan logiikka- ja robottiosaaminen. Lisäksi, koska asiakasyrityksemme arvostavat hyvää työyhteisöä, jossa kaikki tulevat toimeen, edellytämme hyviä kommunikointi- ja yhteistyötaitoja.

Tarjoamme sinulle:
- erinomaisen mahdollisuuden päästä työskentelemään monipuolissa tehtävissä, joissa voit kehittää omaa osaamistasi
- hyvän perehdytyksen ja mukavan työyhteisön
- vakituisen työsuhteen

Mikäli kiinnostuit tarjoamastamme työtehtävästä, jätä kuvallinen hakemuksesi palkkatoiveineen pikaisesti osoitteessa: www.go-on.fi. Paikka täytetään mahdollisimman pian, heti sopivan tekijän löydyttyä! Puhelintiedusteluihin vastaa Go On Oulun yksikönjohtaja Juha Lämsä +35844 330 8810

Go On Oulu on oululainen henkilöstöpalveluratkaisuja tarjoava yritys, joka on osa Go On Yhtiötä. Tarjoamme räätälöityjä palveluja asiakkaidemme henkilöstötarpeisiin ympäri Suomen. Löydät meidät Facebookista ja Instagramista