(Poistunut julkaisusta)

Sähkö-mekaniikka-asentaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.6.2019

Haemme nyt asiakasyrityksellemme Vantaalle sähkö-mekaniikka-asentajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Asiakkaamme on yli 40 vuotta pakkausalalla toiminut ja pakkauskoneiden huolto- ja asennuspalveluita tarjoava vakavarainen yritys. Yritys työllistää noin 40 henkilöä. 

Työnkuvaus

Työssä toimit pakkauskoneiden ja linjakoneiden huoltajana ja asentajana. Huollettavia koneita on todella paljon ja erilaisia, joten työ on hyvin monipuolista ja vaihtelevaa. Noin puolet työajasta ja -tehtävistä ovat asiakkaamme koneistamolla ja puolet asiakkaiden luona tapahtuvaa työtä pääosin Uudellamaalla. Viikottainen työaika on 37,5 tuntia.

Työn edellytykset

Työssä menestyminen edellyttää työhön soveltuvaa koulutusta, kuten sähköteknikon tutkintoa tai kokemusta vastaavista tehtävistä. Odotamme sinulta tehokasta, tarkkaa ja oma-aloitteista asennetta työtä kohtaan. Työ sisältää asiakkaiden luona tehtäviä töitä, joten asiakaspalvelutaidot ja oppimishalu ovat myös tärkeitä työssä menestymisen kannalta. Eduksi katsomme voimassa olevat työturva-, tulityö- ja sähkötyöturvakortit. Oman auton käyttömahdollisuus on toivottavaa asiakkaiden luokse huoltokeikolle pääsyn kannalta.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme pitkäaikaisen, mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn viihtyisässä työympäristössä hyvämaineisen yrityksen palveluksessa. Lisäksi työntekijänämme saat kolmihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa puhelimitse kaikissa työhön liittyvissä ongelmatilanteissa.

Hakuprosessi

Lähetäthän hakemuksesi kotisivujemme kautta tai suoraan sähköpostitse palkkatoiveineen mahdollisimman pian. Voit myös soittaa Timolle numeroon 040 660 2275 arkisin klo 9.00-16.30. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja

HR-koordinaattori Timo Launonen, timo.launonen@workpower.fi

HR-koordinaattori Heini Feodorow, heini.feodorow@workpower.fi