(Poistunut julkaisusta)

Sähkö-mekaniikka-asentaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.5.2019

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Haemme nyt asiakasyrityksellemme Vantaalle sähkö-mekaniikka-asentajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Asiakkaamme on yli 40 vuotta pakkausalalla toiminut ja pakkauskoneiden huolto- ja asennuspalveluita tarjoava vakavarainen yritys. Yritys työllistää noin 40 henkilöä. 

Työnkuvaus

Työssä toimit pakkauskoneiden ja linjakoneiden huoltajana ja asentajana. Huollettavia koneita on todella paljon ja erilaisia, joten työ on hyvin monipuolista ja vaihtelevaa. Noin puolet työajasta ja -tehtävistä ovat asiakkaamme koneistamolla ja puolet asiakkaiden luona tapahtuvaa työtä pääosin Uudellamaalla. Viikottainen työaika on 37,5 tuntia.

Työn edellytykset

Työssä menestyminen edellyttää työhön soveltuvaa koulutusta, kuten sähköteknikon tutkintoa tai kokemusta vastaavista tehtävistä. Odotamme sinulta tehokasta, tarkkaa ja oma-aloitteista asennetta työtä kohtaan. Työ sisältää asiakkaiden luona tehtäviä töitä, joten asiakaspalvelutaidot ja oppimishalu ovat myös tärkeitä työssä menestymisen kannalta. Eduksi katsomme voimassa olevat työturva-, tulityö- ja sähkötyöturvakortit. Oman auton käyttömahdollisuus on toivottavaa asiakkaiden luokse huoltokeikolle pääsyn kannalta.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme pitkäaikaisen, mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn viihtyisässä työympäristössä hyvämaineisen yrityksen palveluksessa. Lisäksi työntekijänämme saat kolmihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa puhelimitse kaikissa työhön liittyvissä ongelmatilanteissa.

Hakuprosessi

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, laitathan hakemuksesi pikimmiten sähköpostitse suoraan Timolle tai kotisivujemme kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Kyseessä on määräaikainen vuokratyösuhde koeajaksi, minkä jälkeen sinulla on oikein hyvät mahdollisuudet työllistyä suoraan asiakasyritykseemme. 

Lisätietoja

HR-koordinaattori Timo Launonen, timo.launonen@workpower.fi