(Poistunut julkaisusta)

Sähkö-, LVI-, huolto- ja paloilmoitinasentaja
Sähköneliö Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2020

Haemme palvelukseemme,

Sähkön huoltoasentajia palveluliiketoiminnan huolto-, korjaus- ja ylläpitotehtäviin. Odotamme sinulta vähintään 2 vuoden kokemusta talotekniikan palveluliiketoiminnan tehtävistä ja ammattitutkinnon suorittamista. Työnkuva on liikkuvaa, joten ajokortti on välttämätön. Työnkuva ja tehtävät sovitaan yhdessä hakijan kokemukseen ja koulutustasoon soveltuvaksi.

Sähkö-, putki- ja ilmanvaihtoasentajilta odotamme vähintään 2 vuoden kokemusta sähkö- ja lvi-urakoinnista sekä ammattitutkinnon suorittamista. Vastaat tehtävässä sähkö- ja lvi-asennuksista urakkatyömailla yhdessä urakkaryhmän jäsenien kanssa. Kärkimieskokemus luetaan eduksi tehtävään valittaessa.

Paloilmoitinasentajilta odotamme lisäksi vähintään 2 vuoden kokemusta paloilmoitinliikkeen töistä ja ammattitutkinnon suorittamista. Työn kuvaan kuuluu käyttöönotto-, huolto- ja ylläpitotehtävät. Osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaisesti toimenkuvaasi voidaan liittää myös savunpoistoon ja muuhun paloturvallisuuteen liittyviä tehtäviä.

Arvostamme tehtäviin valituilta henkilöiltä oma-aloitteista, kustannustietoista ja aktiivista otetta työhön. Työnkuvat ja tehtävät sovitaan yhdessä hakijan kokemukseen ja koulutustasoon soveltuvaksi.

Työpaikan sijainti ja toiminta-alue hakijan oman halun mukaisesti: Kerava, Kouvola, Lahti tai Kotka.