Sähkö-, lvi-, huolto- ja paloilmoitinasentaja
Sähköneliö Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.10.2019

Haemme palvelukseemme,

Sähkön huoltoasentajia palveluliiketoiminnan huolto-, korjaus- ja ylläpitotehtäviin. Odotamme sinulta vähintään 2 vuoden kokemusta talotekniikan palveluliiketoiminnan tehtävistä ja ammattitutkinnon suorittamista. Työnkuva on liikkuvaa, joten ajokortti on välttämätön. Työnkuva ja tehtävät sovitaan yhdessä hakijan kokemukseen ja koulutustasoon soveltuvaksi.

Paloilmoitinasentajilta odotamme lisäksi vähintään 2 vuoden kokemusta paloilmoitinliikkeen töistä ja ammattitutkinnon suorittamista. Työn kuvaan kuuluu käyttöönotto-, huolto- ja ylläpitotehtävät. Osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaisesti toimenkuvaasi voidaan liittää myös savunpoistoon ja muuhun paloturvallisuuteen liittyviä tehtäviä.

Sähkö-, putki- ja ilmanvaihtoasentajilta odotamme vähintään 2 vuoden kokemusta sähkö- ja lvi-urakoinnista sekä ammattitutkinnon suorittamista. Vastaat tehtävässä sähkö- ja lvi-asennuksista urakkatyömailla yhdessä urakkaryhmän jäsenien kanssa. Kärkimieskokemus luetaan eduksi tehtävään valittaessa.

Arvostamme tehtäviin valituilta henkilöiltä oma-aloitteista, kustannustietoista ja aktiivista otetta työhön. Työnkuvat ja tehtävät sovitaan yhdessä hakijan kokemukseen ja koulutustasoon soveltuvaksi. Työpaikan sijainti ja toiminta-alue: Lahti, Kerava, Kouvola ja Kotka. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1305630
  • Tehtäväalue: Asennus/huolto, Rakennusala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Sijainti: Kerava, Kymenlaakso, Päijät-Häme, Uusimaa
  • Lisätietoja antaa: Sami Pyykönen, sami.pyykonen@sahkonelio.fi p. 050 528 7622