(Poistunut julkaisusta)

Sähkö- / kylmäasentaja - Helsinki
Lumikko Huoltopalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.5.2019
Lumikko Huoltopalvelut Oy on erikoistunut junien, vetureiden ja raitiovaunujen lämmitys-, ilmanvaihto- ja ilmastointilaitteiden sekä ravintolavaunujen kylmäkalusteiden huolto- ja korjaustoimintaan. Palvelumme tavoitteena on osaltamme taata asiakkaidemme kalustolle mahdollisimman korkea käyttöaste ja huolehtia, että matkustusmukavuus junissa ja raitiovaunuissa säilyy korkeatasoisena koko niiden elinkaaren ajan. www.lumikkohuoltopalvelut.fi
Etsimme asiakasyrityksellemme Lumikko Huoltopalvelut Oy:lle sähkö-/kylmäasentajaa asiakaskohteessa suoritettaviin junakaluston ilmanvaihto-, lämmitys-, ilmastointi- ja ravintolakylmälaitteiden asennus-, korjaus- ja huoltotöihin. Lumikko Huoltopalvelut etsii henkilöä, joka vahvistaa tiimin kylmälaitteiden sähköasennus- ja korjausosaamista.

Tehtävän kuvaus

Tehtävänkuvaasi kuuluu junien ja vetureiden:

  • ilmastointi- ja lämmityslaitteiden määräaikaishuollot
  • ilmastointi- ja lämmityslaitteiden vikakeikat ja korjaustyöt
  • ilmanvaihtokanavistojen määräaikaishuoltotyöt
  • ravintolavaunujen kylmäkalusteiden huolto- ja korjaustyöt

Edellytämme sinulta

  • yli 3 kg asentajan kylmäalan pätevyys
  • B-ajokortti
  • yli vuoden työkokemusta IV-/sähkölaitteiden korjaus- ja huoltotöistä
  • hallitset normaalien IT-ohjelmistojen käytön

Toivomme sinulta

Olet tottunut itsenäiseen työhön ja oman työsi organisointiin. Sinulta löytyy myös ongelmanratkaisukykyä ja olet valmis joustamaan työn suoritusajoissa asiakkaan kaluston saatavuuden mukaan. Et vierasta rutiininomaisiin tehtäviin tarttumista, olet asiakaspalveluhenkinen, innokas oppimaan uutta ja halukas kehittämään ammattitaitoasi.
Lumikko Huoltopalvelut Oy tarjoaa sinulle perehdytyksen tehtävään, mahdollisuuden jatkokouluttautumiseen työhösi liittyvillä teknisillä osa-alueilla sekä mielenkiintoisen ja haastavan työn motivoituneessa tiimissä.
Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Lumikko Huoltopalvelut Oy:n hallituksen puheenjohtaja Kari Saikkonen puh. 044 989 4360.
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen pikaisesti, viimeistään 19.5.2019 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi