(Poistunut julkaisusta)

Sähkö-/kunnossapitoasentaja teollisuuteen
Barona Teollisuus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.12.2019

Hei sinä aloitteleva tai kokeneempi sähköasentaja! Uudet mahdollisuudet työurallasi odottavat lähempänä kuin luuletkaan.

Haemme asiakasyrityksellemme Helsinkiin sähköasentajia monipuolisiin kunnossapito- ja huoltotehtäviin 3-vuorotyöhön toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen. Työpiste sijaitsee erinomaisten kulkuyhteyksien varrella. Taustaltasi voit olla niin kokenut kuin vasta uraasi aloittelevakin tekijä.

Tehtävässä varmistat omalla toiminnallasi tuotantolaitteiston mahdollisimman hyvän käytettävyyden, ja häiriötilanteissa teet vianetsintää sekä korjaustöitä. Pääset työskentelemään osana tiimiä, jossa vastuuta jaetaan osaamisesi mukaan.

Toivomme hakijalta tehtävään soveltuvaa koulutusta ja kykyä työskennellä niin yksin kuin ryhmässäkin. Aiempi kokemus sähköasentajan tehtävistä tai muista huollon ja kunnossapidon tehtävistä katsotaan eduksi. Tärkeintä on kuitenkin rautainen asenne, joten ethän jätä hakemustasi laittamatta!

Tarjoamme mielenkiintoisia ja haasteellisia kunnossapitoasentajan tehtäviä teollisuuden huoltotöiden parissa vakavaraisessa ja alansa johtavassa yrityksessä. Työt alkavat sopimuksen mukaan hyvinkin pian.

Mikäli tunnistit itsesi, jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja täytämme paikat sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Baronalta maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin Perttu Piispa, 050 471 3321 tai perttu.piispa@barona.fi.