(Poistunut julkaisusta)

Sähkö-/kunnossapitoasentaja teollisuuteen
Barona Kunnossapito Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.6.2019

Hei sinä aloitteleva tai kokeneempi sähköasentaja! Uudet mahdollisuudet työurallasi odottavat lähempänä kuin luuletkaan.

Haemme asiakasyrityksellemme Helsinkiin sähköasentajaa monipuolisiin kunnossapito- ja huoltotehtäviin 3-vuorotyöhön. Työpiste sijaitsee erinomaisten kulkuyhteyksien varrella. Taustaltasi voit olla niin kokenut kuin vasta uraasi aloittelevakin tekijä.

Tehtävässä varmistat omalla toiminnallasi tuotantolaitteiston mahdollisimman hyvän käytettävyyden, ja häiriötilanteissa teet vianetsintää sekä korjaustöitä. Pääset työskentelemään osana tiimiä, jossa vastuuta jaetaan osaamisesi mukaan.

Toivomme hakijalta tehtävään soveltuvaa koulutusta ja kykyä työskennellä niin yksin kuin ryhmässäkin. Aiempi kokemus sähköasentajan tehtävistä tai muista huollon ja kunnossapidon tehtävistä katsotaan eduksi. Tärkeintä on kuitenkin rautainen asenne, joten ethän jätä hakemustasi laittamatta!

Tarjoamme mielenkiintoisia ja haasteellisia kunnossapitoasentajan tehtäviä teollisuuden huoltotöiden parissa vakavaraisessa ja alansa johtavassa yrityksessä. Työsuhde on aluksi määräaikainen, mutta sen jälkeen sinulla on erinomainen mahdollisuus toistaiseksi voimassa olevaan sopimukseen. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Mikäli tunnistit itsesi, jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin Anssi Pekkarinen, 043 824 3624.