Sähkö- ja/tai sähköverkostoasentaja
Oulun Energia Urakointi Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2021

Taittuuko Sinulla Sähkön puhuminen? Omaatko sähköalan koulutuksen, mutta lisäkokemus alan töistä olisi tervetullutta ja palat halusta vahvistaa osaamistasi? Vai oletko mahdollisesti jo sähköalankokemusta kartuttanut tekijä?
Oletpa kumpi vaan sähköalan tekijä, niin tartu tilaisuuteen tule mukaan Oulun energia urakoinnin osaajien joukkoon!

Haemme aloittelevia, sekä kokemusta omaavia sähkö- ja/tai sähköverkostoasentajia määräaikaiseen työsuhteeseen, monipuolisiin 400V ja 20kV sähkönjakeluverkon ja teollisuuden kunnossapito- ja rakennustehtäviin tai osallistumaan erilaisiin katuvalaistuksen töihin.

Työt sijaitsevat pääosin Oulun talousalueella, mutta osa työmaista voi sijaita kauempanakin, joten edellytämme myös matkustusvalmiutta.

Toivomme Sinulta sähköalan ammatillista koulutusta ja mielellään alan työkokemusta, vaikka harjoittelun kautta. Lisäksi edellytämme MS Office- työkalujen perusosaamista (Excel, PP, Word).

Työtehtävien hoitaminen edellyttää vastuullista ja periksi antamatonta työotetta, joustavaa tiimipelaaja-asennetta sekä asiakaspalveluhenkisyyttä, oma-aloitteisuutta ja halua kehittyä työssä. Tarjoamme loistopaikan kehittyä omilla vahvuuksillasi huippuosaajaksi ja sen myötä yhä vaativampiin tehtäviin.

Eduksi katsomme: Kokemus sähkö- ja televerkkojen tai valaistuksen rakentamisesta/kunnossapidosta, voimassa olevat ammattikortit, C-kortin ja matkustusvalmiuden.

Mikäli tunnistit itsesi, niin klikkaa mukaan hakijaksi ilmoituksessa olevan linkin kautta.

Lisätietoja paikasta antaa yksikönpäällikkö Jari-Pekka Malinen 050 461 1271, jari-pekka.malinen@oulunenergia.fi

Työsi alkaa arvioidusti 1.5.2020, mutta aloituspäivässä pyrimme tarvittaessa joustamaan. Osa tehtävistä saattaa käynnistyä jo aikaisemminkin. Työn arvioitu kesto on alkuun ainakin marraskuun 2021 loppuun asti.

Hakemusten käsittelyn aloitamme jo hakuaikana ja Poikkeustilanteesta johtuen toteutamme haastattelut turvallisesti ja helposti videohaastatteluina Teams -työkalumme kautta. Rekrytointiprosessimme etenevät siis normaalisti.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1425242
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 21.3.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: (anna-maija.raisanen (a) barona.fi)
  • Puhelin: 050-5532150
  • Sijainti: Oulu