(Poistunut julkaisusta)

Sähkö- ja/tai automaatioasentaja
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.11.2018

Haemme nyt sähkö- ja/tai automaatioasentajaa Rajamäelle. Työskentelet mielenkiintoisissa ja vaihtelevissa teollisuuden sekä kiinteistöjen sähkö-, automaatio-, kunnossapito- sekä huoltotöissä.

Tarjoamme monipuolisen ja itsenäisen tehtäväkentän, mielenkiintoiset asiakaskohteet ja hyvän työilmapiirin. Tarjoamme myös mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Monipuolisissa asiakaskohteissa pääset työskentelemään asiakasrajapinnassa tehden tiiviisti yhteistyötä asiakkaiden kanssa, käyttämään nykyaikaisia työkaluja ja toimimaan turvallisissa työympäristöissä.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää sähkö- ja/tai automaatioasentajan tutkintoa sekä aikaisempaa kokemusta vastaavista työtehtävistä. Olet tottunut itsenäiseen työskentelyyn, oman työsi suunnitteluun sekä tiukkojenkin aikataulujen hallintaan.

Luonteeltasi olet yhteistyökykyinen ja ymmärrät hyvän asiakaspalvelun merkityksen. Haluat sitoutua työhön pidemmäksi aikaa ja olla mukana kehittämässä palveluitamme osana ammattitaitoista tiimiä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta projektipäällikkö Atte Klemola, puh. 040 711 0323.

Hae tehtävää 21.11.2018 mennessä jättämällä CV:si ja hakemuksesi oheisen linkin kautta.