Sähkö- ja telesuunnittelun harjoittelija
Ramboll Finland Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 5.1.2021

Haluatko kesäduuniin yhteen suomen parhaimpaan kesätyöpaikkaan? Hae meille sähkö- ja telesuunnittelun harjoittelijaksi. Olemme iloisia, jos olet ratkaisukeskeinen ja energinen tiimityöntekijä. Osaat hahmottaa erilaisia kokonaisuuksia ja olet innokas kehittymään. Olet oma-aloitteinen vastuunkantaja ja sinulla on hyvät sosiaaliset taidot.

Tervetuloa sähkösuunnittelijoiden joukkoon
Voit liittyä joukkoomme Ouluun, Jyväskylään, Seinäjoelle tai Tampereelle. Tehtävänäsi on toimia erilaisissa hankkeissa apuna esimerkiksi suunnittelussa ja 3D-tietomallintamisessa. Sähkötekniikkayksikössä sinua odottaa työkavereiden muodostama työyhteisö, joka  on aina tukemassa sinua oppimaan uutta ja tsemppaamassa pääsemään urallasi eteenpäin. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kartuttaa arvokasta työkokemusta sekä mahdollisuuden päästä luomaan kanssamme talotekniikka-alan parasta suunnittelukokemusta ammattitaitoisten kollegoiden tukemana.

 

Mikäli olet valmistumassa ja opinnäytetyösi on vielä avoinna voit tuoda hakemuksessasi tämän esille.

 

Tehtäviisi tulee kuulumaan mielenkiintoisia ja haastavia työtehtäviä sekä pääset kehittämään ammattitaitoasi erilaisissa projekteissa.

 

Rambollissa yrityskulttuurimme perustuu vahvasti ihmislähtöisyyteen. Meillä pääset tekemään kunnon töitä, kehittämään osaamistasi ja oppimaan kokeneilta kollegoiltasi. Aiemmat kesätyöntekijämme ovat olleet hyvin tyytyväisiä kokemukseensa ja kesän 2020 kesätyöntekijöistä 98 % koki työtehtävien olleen mieluisia ja 96 % kesätyöntekijöistä suosittelee Rambollia työnantajana!

Millaista henkilöä etsimme
Toivomme, että kesätyöntekijöistämme kasvaa meidän tulevaisuuden kollegoita, asiantuntijoita ja projektipäälliköitä. Tämän kesätyöpaikan osalta toivomme sinulta:

 • Alan opiskelija ja sinulla on jo muutaman vuosi opiskeluja takana
 • BIM-, AutoCAD- ja MagCad-suunnitteluohjelmat ovat sinulle tuttuja
 • Suomen ja englannin kielien sujuva kielitaito
 • Tuntemusta sähkö- ja/tai teleteknisten järjestelmien perusasioista
 • Oikeaa asennetta ja hyvää tiimihenkeä

Sinulla on itsenäistä, määrätietoista ja tavoitteellista työotetta sekä hyvät vuorovaikutustaidot. Sinulla on halukkuutta kehittyä alalla ja oppia uutta työskentelemällä asiantuntevien kollegoiden kanssa vaihtelevissa ja mielenkiintoisissa projekteissa. Olet aktiivinen, oma-aloitteellinen ja ratkaisuhakuinen, ja haluat kehittää itseäsi jatkuvasti.

Kuinka haet tehtävää
Jätä hakemuksesi linkin kautta. Liitä mukaan CV:si ja hakemuksesi ja kerro myös, milloin olet valmis aloittamaan kesätyöt. Saatamme haastatella hakijoita jo hakuaikana, joten älä odota turhaan hakemuksesi kanssa, kannattaa hakea jo tänään! Mutta jätäthän hakemuksen kuitenkin viimeistään 21.2.2021.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1411530
 • Tehtäväalue:
 • Työsuhde: Kesätyö
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Sijainti: Jyväskylä, Oulu, Seinäjoki, Tampere