(Poistunut julkaisusta)

Sähkö- ja telekaapelien näyttäjää
Geomatikk Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.8.2020

Haemme vakituiseen työsuhteeseen
 
SÄHKÖ- JA TELEKAAPELIEN NÄYTTÄJÄÄ
 
Vahvistamaan kasvuamme Hämeenlinnan seudulla. Tähän liikkuvaan työhön parhaiten sopivat kotipaikan sijainnit ovat alueella: Hämeenlinna, Hattula, Janakkala, Iittala ja Akaa.

Kaapelinnäyttäjänä sinulla on tärkeä rooli kaapelivahinkojen ehkäisemisessä. Työtehtäviisi kuuluvat maanalaisten verkostojen sijainnin paikantaminen erilaisia etsintätekniikoita hyödyntäen sekä kaapeleiden merkitseminen maastoon. Taustastasi ja aiemmasta kokemuksesta riippuen osallistut myös kartoitustehtäviin.

Kokemus sähkö- tai televerkkojen asennus- tai kunnossapitotehtävistä katsotaan eduksesi. Myös maanrakennuksesta tai maanmittaus- ja kartoituskokemuksesta on hyötyä tässä tehtävässä. Koulutamme sinut tehtävään, joten emme vaadi aiempaa kokemusta kaapelinnäytöstä.

Työn itsenäisen luonteen kannalta on tärkeää, että työotteesi on vastuullinen ja oma-aloitteinen. Työ on liikkuvaa, joten B-ajokortti on välttämätön ajaessasi arkipäivinä kodin ja vaihtuvien työkohteiden väliä. Työssä viihtymisen kannalta on myös oleellista, että pidät ulkona työskentelystä ympäri vuoden.

Toimit tiiviissä yhteistyössä kaivuutöitä toteuttavien asiakkaittemme kanssa. Toivomme että koet asiakaspalvelun luontevaksi osaksi työtehtävääsi, ja tulet työssä erinomaisesti toimeen suomen kielellä.

Valittujen henkilöiden tulee läpäistä Suojelupoliisin perusmuotoinen henkilöturvallisuusselvitys. Uuden työntekijän terveystarkastus sisältää lisäksi huumeseulan. Työ alkaa perehdytysjaksolla Helsingin Pitäjänmäellä.

Geomatikk tarjoaa käyttöösi hyvin varustellun työauton, työvaatteet sekä muut turvavarusteet. Saat käyttöösi modernit ohjelmistot, tablettitietokoneen, puhelimen sekä laadukkaat mitta- ja paikannuslaitteet.
 
Jätä hakemuksesi oheisen linkin kautta viimeistään 13.9.2020. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Tiedusteluihin vastaa perjantaisin kenttäpäällikkö Mikko Jokiniva, p. 040 587 3189