(Poistunut julkaisusta)

Sähkö- ja teknisten järjestelmien päällikkö
NRC Group Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.11.2019

Etsimme sähkö- ja teknisten järjestelmien päällikköä Kruunusillat -projektille

NRC Group Finland kuuluu ryhmittymään, joka on valittu toteuttamaan raitiotietä tulevassa Kruunusillat -allianssihankkeessa.

Kruunusillat -raitiotiehankkeessa  rakennamme raitiotien lisäksi paljon muutakin. Rakennamme myös ajojohtoja, sähkönsyöttöasemia, liikennevaloja, katuvalaistusta ja tietoliikenneverkkoja.

Etsimmekin nyt tekniikkalajivastaavaa, joka vastaa sähköjärjestelmien toteuttamisesta allianssihankinnan kehitys- ja toteutusvaiheissa. Hanke alkaa 12/2019 ja jatkuu ainakin vuoteen 2025 asti. Työsuhde on vakituinen, koska uskomme, että myös jatkossa pääkaupunkiseudulla riittää raitiotiehankkeita toteutettavaksi.  

Odotamme työtehtävääsi sopivaa sähköteknistä koulutusta, avointa allianssihenkistä otetta uusiin työtehtäviin ja ryhmätyöskentelytaitoja. Aiempi kokemus katsotaan eduksi, mutta tärkeintä on sittenkin aito halu rakentaa jotain todella merkityksellistä – siis Kruunusiltoja, pääkaupunkiseudun modernia kaupunkiraitiotietä. Meille on tärkeintä, että olet hyvä tyyppi, sillä kukapa ei haluaisi työkaverikseen juuri kaltaistasi.

Tarjoamme hyvän työympäristön, reilut työkaverit ja ison organisaation edut ainutlaatuisessa ja suuressa projektissa. Työpaikkasi sijaitsee Helsingissä, mahdollisesti Kruunusillat -raitiotien varrella.

Lisätietoja tehtävästä antaa resurssipäällikkö Laura Nevalainen 040 754 5664 (laura.nevalainen@nrcgroup.fi) tai rakennuspäällikkö Jyrki Kataja 040 866 1790 (jyrki.kataja@nrcgroup.fi).

Haku alkaa 7.11.2019 ja hakuaika päättyy 29.11.2019.

Työsuhteen tyyppi: Vakituinen


Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

  • Tekninen koulutus
  • Kokemus
  • Ryhmätyötaidot
  • Yhteistyökyky

Työsuhde-edut

  • Työsuhdematkalippu
  • Erilaisia palkitsemisjärjestelmiä
  • Liikunta- ja kulttuurietu/Eazybreak
  • Lounasetu

Puhelin: 040 754 566 Sähköposti: laura.nevalainen@nrcgroup.fi Sijainti: Helsinki