(Poistunut julkaisusta)

Sähkö- ja pienkonehuoltajia kalustokeskukseen
YIT

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.8.2019

Haemme Urjalaan

Sähkö- ja pienkonehuoltajia kalustokeskukseen

Työtehtäviisi kuuluu piensähkökoneiden kunnostusta ja huoltoa, sekä sähkökeskusten kunnostusta ja työmaatilojen sähköistystä. Työskentelet pääasiassa sisätiloissa ja vierailet välillä työmailla. 

Etsimme

Etsimme reipasta työntekijää, jolla on ahkera ja tunnollinen työskentelyote. Eduksi katsotaan:

  • kokemus vastaavista tehtävistä 
  • sähköasentajan koulutus
  • B -luokan ajokortti

Tarjoamme

Tarjoamme monipuolisia mahdollisuuksia ja rakennusalan mielenkiintoisimpia hankkeita. Avoimuus, osallistava työskentelytapa sekä ihmisten kehittäminen on meille tärkeää. Vuosilomalla voit päästä nauttimaan rakentamiemme lomamajoitusten tarjonnasta. Pidämme työntekijöistämme hyvää huolta työterveyshuollon ja työhyvinvoinnin avulla. Meillä arvostetaan tekemisen meininkiä ja luotamme henkilöstömme osaamiseen ja ammattitaitoon.

Lisätietoja tehtävästä antaa varastopäällikkö Jari Jokinen puh. 050 390 6607.

HAE TEHTÄVÄÄN 22.9.2019 MENNESSÄ JA LIITY RAUTAISTEN OSAAJIEN JOUKKOOMME!

YIT on suurin suomalainen ja merkittävä pohjoiseurooppalainen rakennusyhtiö. Kehitämme ja rakennamme asuntoja, toimitiloja ja kokonaisia alueita. Lisäksi olemme vaativan infrarakentamisen erikoisosaaja ja päällystäjä. Yhdessä asiakkaidemme kanssa 10 000 ammattilaistamme luovat entistä toimivampia, vetovoimaisempia ja kestävämpiä kaupunkeja ja elinympäristöjä. Toimimme 11 maassa. Uusi YIT syntyi, kun yli 100-vuotiaat YIT Oyj ja Lemminkäinen Oyj yhdistyivät 1.2.2018. 

Lisätietoja tehtävästä antaa varastopäällikkö Jari Jokinen puh. 050 390 6607.

Jätä hakemuksesi 22.9.2019 mennessä oheisen linkin kautta.