(Poistunut julkaisusta)

SÄHKÖ- JA OHJELMISTOSUUNNITTELIJA, Loimaa
Experis

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.5.2019

 

SÄHKÖ- JA OHJELMISTOSUUNNITTELIJA

Haemme Vilakoneelle Loimaalle sähkö- ja ohjelmistosuunnittelijaa vastaamaan Wille -monitoimikoneiden ja niihin liittyvien työlaitteiden vaativista ja monipuolisista suunnittelu- ja tuotekehitystehtävistä. Toimit tiiviinä osana tuotekehitystiimiä.
Edellytämme sinulla olevan tekninen koulutustausta (Ins./DI) pääaineen ollessa sähkö- tai automaatiotekniikka. Omaat kokemusta liikkuvan kaluston ohjelmistojen- ja sähköjärjestelmien suunnittelusta ja valmistamisesta. Hallitset Codesys ohjelmointiympäristön sekä Vertex ED:n tai jonkin muun sähkösuunnitteluohjelman. Kokemus Danfoss Plus+1 ja C-ohjelmoinnista koetaan eduksi. Sinulla on käytännön englannin kielen taito, muu kielitaito luetaan eduksi.
Omaat teknistä näkemystä, komponenttien tuntemusta, innovatiivisuutta, sekä kykyä tuottaa toimivia, tuotantoystävällisiä ja laadukkaita ratkaisuja. Olet itsenäinen, oma-aloitteinen ja viihdyt hyvin monien kehityshankkeiden parissa, myös paineen alaisena. Osaat kommunikoida näkemyksesi muille ja toimit luontevasti ja joustavasti asiakkaiden, toimittajien, tuotannon sekä oman tiimisi kanssa.
Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden toteuttaa omaa näkemystä, tuottaa innovatiivisia ratkaisuja ja nähdä konkreettisia tuloksia. Vilakone dynaamisena yrityksenä tukee kehittymistäsi ja kasvamistasi arvostetuksi huippuosaajaksi.
Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Experiksen kanssa. Valittu henkilö palkataan suoraan Vilakoneen palkkalistoille vakituiseen työsuhteeseen. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Experiksen Area Manager Reeta Karinti gsm 050 390 9831 ma 20.5. klo 8.00-9.00 ja pe 24.5. klo 9.00-10.00. 

Hae tehtävää 27.5.2019 mennessä rekisteröimällä CV:si ja hakemuksesi osoitteessa www.experis.fi ja linkitä hakemuksesi tähän tehtävään OHJELMISTO- JA SÄHKÖSUUNNITTELIJA, Loimaa.