(Poistunut julkaisusta)

Sähkö- ja LVI-projektipäällikkö, huoltoinsinööri ja tarjouslaskija
Sähköneliö Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.10.2019

LVI-projektipäällikkö / -insinööri (Lahti) ja Sähköprojektipäällikkö / -insinööri (Kotka/Kouvola)

Haemme palvelukseemme projektipäällikköä tai -insinööriä palveluliiketoiminnan ja urakoinnin tehtäviin. Odotamme tehtävään valituilta hyviä vuorovaikutustaitoja, stressin sietokykyä, tietoteknisten järjestelmien tuntemusta, oma-aloitteista ja ennen kaikkea aktiivista otetta työhön. Projektipäällikön osalta odotamme lisäksi laaja-alaista tuntemusta sähkö-, LV- tai IV-järjestelmistä. Esimieskokemus ja  sähkön osalta erikoisjärjestelmien esim. KNX-, ATK, kulunvalvonta, palo, savunpoisto yms. osaaminen luetaan eduksi hakijaa valittaessa. Työnkuva ja tehtävät sovitaan yhdessä hakijan kokemukseen ja koulutustasoon soveltuvaksi. 

Huoltoinsinööri / -teknikko, sähkö (Lahti/Kerava)

Haemme palvelukseemme huoltoinsinööriä / -teknikkoa palveluliiketoiminnan tehtäviin. Huoltoinsinöörin / -teknikon tehtäviin kuuluu erikoisjärjestelmien asennus, ohjelmointi yms. työmaatehtävät. Odotamme tehtävään valitulta monialaista osaamista sähköjärjestelmistä. Tuntemus ja kokemus seuraavien järjestelmien tai osa-alueiden osalta luo vahvan pohjan työtehtävien laadukkaaseen toteutukseen: Kuitutyöt, KNX-, ATK, kulunvalvonta, kamera, antenni, palo, savunpoisto, lämpökuvaus. Kylmätekniikan, automaation sekä teollisuuden sähköasennusten osaaminen luetaan eduksi hakijaa valittaessa. Koulutamme tarvittaessa tehtävään valittua henkilöä edellä mainittujen järjestelmien osalta. Työnkuva ja tehtävät sovitaan yhdessä hakijan kokemukseen ja koulutustasoon soveltuvaksi. 

Tarjouslaskija, sähkö (Lahti/Kerava)

Haemme palvelukseemme sähkön tarjouslaskijaa. Tehtävässä vastaat sähkön tarjouslaskennan massoittelusta ja hinnoittelutehtävistä. Odotamme tehtävään valitulta hyvää stressin sietokykyä, järjestelmällisyyttä, tietoteknisten järjestelmien tuntemusta ja kokemusta sähkön tarjouslaskennasta. Työnkuva ja tehtävät sovitaan yhdessä hakijan kokemukseen ja koulutustasoon soveltuvaksi.