(Poistunut julkaisusta)

Sähkö- ja LVI-järjestelmien projektipäällikkö
Intelligent Traffic Management Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.3.2019

Intelligent Traffic Management Finland (ITM Finland) on valtio-omisteinen erityistehtäväyhtiö, joka kuuluu Traffic Management Finland Group -liikenteenohjauskonserniin. ITM Finland vastaa tieliikenteen ohjauksesta ja hallinnasta sekä tieliikenteen teknisistä järjestelmistä, laitteista ja ICT-ympäristöistä. ITM Finlandin operatiivisesta toiminnasta vastaavien tieliikennekeskusten tehtävänä on seurata liikennettä ja huolehtia liikenteen sujuvuudesta sekä liikenteen ohjaamisesta ja tiedottamisesta. TMFG:n palveluksessa työskentelee noin 1080 henkilöä, joista tytäryhtiö ITM Finlandissa noin 66.

Haemme Suunnittelu- ja Rakennuttaminen -ryhmään Pasilaan tai Kouvolaan

SÄHKÖ- JA LVI-JÄRJESTELMIEN PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ

Intelligent Traffic Management Finland Oy hakee projektipäälliköksi motivoitunutta ja oikealla asenteella varustettua, itseohjautuvaa sähköteknistä moniosaajaa, joka toimii myös asiantuntijana tieliikenteen teknisten järjestelmien sähkö- ja LVI-asioissa.  

Projektipäällikkönä vastaat projektien suunnittelusta, kilpailuttamisesta ja toteutuksesta, sekä toimit asiantuntijana elinkaarenhallinnassa ja muussa toiminnassa. Projekteja ei kuitenkaan tarvitse puurtaa yksin, sillä tukenasi on noin 15 teknistä asiantuntijaa ja projektipäällikköä.

Projektipäällikön tehtävien ohella toimit asiantuntijana ja tuotevastaavana tietunnelien LVISA-laitteille ja -järjestelmille tarjoten tukea ylläpidolle ja muille projekteille. Tuotevastaavana huolehdit mm. laitteiden hankintaspekseistä ja elinkaarenhallinnan ohjaamisesta sekä laitteistojen energiatehokkuudesta.

Teknisten järjestelmien projekteja toteutetaan osana Väyläviraston tie- ja tunnelihankkeita sekä itsenäisinä ITM Finlandin hankkeina. Kooltaan projektit vaihtelevat kymmenistä tuhansista euroista kymmeniin miljooniin euroihin ja kestoltaan muutamasta kuukaudesta muutamiin vuosiin.

Tehtävässä vastaat investointi- ja kehittämisprojekteista liittyen tieliikenteen teknisiin järjestelmiin sekä toimit tuoteomistajana. Näitä järjestelmiä ovat mm:

  • Tietunnelien ohjaus- ja turvajärjestelmät laitteineen, kuten SCADA ja PLC, sähkönjakelu ja varmistus, varavoimat, paloilmoitinjärjestelmät, häiriönhavaintojärjestelmät, hätäpuhelimet, savunpoistopuhaltimet ja pumput.

Lisäksi osallistut oman tuotealueesi teknologioiden yhteensovittamiseen liikenteen ohjausjärjestelmien ja ICT-järjestelmien kanssa. Näitä ovat mm.:

  • Liikenteen ohjauslaitteet, kuten vaihtuvat nopeusrajoitukset, liikennevalot, puomit ja tiedotusopasteet
  • Liikenteen seurantalaitteet, kuten tiesääasemat, kamerat ja automaattiset mittauspisteet
  • Tausta- ja tukijärjestelmät, kuten tietoliikenneverkko, konesalit, tietokannat, palvelimet, työasemat, ohjelmistot ja rajapinnat yms.

Toimipisteesi sijaitsee ensisijaisesti Kouvolassa tai Helsingissä, mutta muutkin vaihtoehdot voivat olla mahdollisia. Projektipäällikön tehtävään sisältyy matkustamista kokouksiin eri paikkakunnille sekä työmaille hankkeen sijainnista riippuen. Projektipäällikön arki kuluu kuitenkin pääosin toimistolla tai kokouksissa etänä, kotona tai missä vain. Skype on kovassa käytössä. Toisinaan saat pukea myös työmaavarustuksen ja tehdä tarkastuksia sekä asennusvalvontaa työmaalla. Projektipäälliköt ja asiantuntijat osallistuvat myös ohjausjärjestelmien maastotestauksiin, joita järjestetään liikenteelliset haitat minimoiden, myös öisin, muutamia kertoja vuosittain.

Hakijalta odotamme soveltuvaa teknistä koulutusta ja osaamista, sekä kokemusta joistakin edellä mainituista teknologioista tai vastaavista tehtävistä. Tekninen osaaminen ja koulutus voi painottua esimerkiksi sähkö- ja/tai automaatiotekniikkaan tai LVISA-järjestelmiin. Hakijan ei tarvitse olla kaikkien alojen asiantuntija, mutta tehtävän menestyksekäs hoito edellyttää kuitenkin kaikkiin tekniikan osa-alueisiin perehtymistä ja kykyä yhteensovittaa niiden toimintaa projekteissa. Sähköpätevyydet tai mahdollisuus niiden hankkimiseen luetaan eduksi.

Tarjoamme sinulle:

  • Vastuuta ja vapautta sekä esimiehen ja yhtiön johdon tuen.
  • Tarjoamme mielenkiintoisen ja kehittyvän tehtäväkentän lisäksi erinomaisen työyhteisön ja työilmapiirin sekä hyvät esimies- ja tukipalvelut.
  • Ammattitaitoiset ja mukavat kollegat
  • Innostavan ja dynaamisen työyhteisön
  • Kattavat henkilöstöedut
  • Kilpailukykyisen palkkauksen.

Jos kiinnostuit, niin hae paikkaa täyttämällä hakulomake, jonka löydät oheisen linkin takaa https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?d5d76baf viimeistään 31.3.2019 mennessä. Kutsumme hakemuksen perusteella sopivimpia hakijoita henkilökohtaiseen tapaamiseen jo hakuajan aikana. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Tehtävään valittavasta henkilöstä tehdään hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa http://www.supo.fi