(Poistunut julkaisusta)

Sähkö- ja koneenasentajia pääkaupunkiseudulle
Temp-Team Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.4.2019

Yritysesittely

TEMP-TEAM Finland Oy on osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa TEMP-TEAM Finlandin palveluvalikoimaan kuuluu rekrytointien ja työvoimavuokrauksen lisäksi henkilöarvioinnit, työnhakuvalmennus sekä suorahaut. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita.

Työnkuvaus

Asiakasyrityksemme on ympäri Suomea toimintoja omaava sähkö- ja metallialan asiantuntija. Etsimme nyt heille pääkaupunkiseudun toimintoja tukemaan

SÄHKÖ- JA KONEENASENTAJIA pääkaupunkiseudulle (PIKAHAKU).

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän sähköasennusten ja mekaanisen koneenasennuksen parissa erinomaisten kulkuyhteyksien varrella. Työtehtävät painottuvat kulkuvälineiden korjaus- ja asennustehtäviin. Hakijoilta toivomme aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, koulutustaustaa sekä ammattitaitoa korjaus- ja asennustehtävissä. Työn luonne vaatii myös suoritettua sähkötyöturvallisuuskurssia ja - korttia. Valitulle henkilölle tarjoamme ammattitaitoa vastaavan motivoivan työnkuvan ja ainutlaatuisen työilmapiirin!

Tehtävä on pitkäaikainen ja alkaa sopivan henkilön löydyttyä. Jos olet sähkö- ja metalliteollisuuden taitaja, jolle asennustehtävät ovat tuttuja, täytä hakemuksesi mahdollisimman pian osoitteessa www.temp-team.fi – Löydä töitä – Sähkö- ja koneenasentajia pääkaupunkiseudulle. Lisätietoja saat tarvittaessa sähköpostitse konsultiltamme: inga.koivumaki@temp-team.fi.