(Poistunut julkaisusta)

Sähkö- ja instrumentointisuunnittelijoita
Elomatic Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.10.2019

Toimeksiantojen lisääntyessä haemme Automation & Electrification -yksikköön Turun ja Tampereen sekä Espoon toimistoillemme

Sähkö- ja instrumentointisuunnittelijoita

Seuraaviin tehtäviin:

  • Projekti-insinööri (Project Engineer)
  • Pääsuunnittelija (Chief Design Engineer)
  • Vanhempi suunnittelija (Senior Design Engineer)
  • Suunnittelija (Design Engineer)

kotimaisten sekä ulkomaisten teollisuuskohteiden sähkö- ja instrumentointisuunnitteluun. Toimimme sähkö-, automaatio/IT- ja instrumentointisuunnittelun osalta useilla toimialoilla ja toimistomme kotimaassa sijaitsevat viidellä paikkakunnalla; Espoossa, Turussa, Tampereella sekä Jyväskylässä ja Oulussa.

Työtehtävät sisältävät luonnos-, konsepti- ja toteutussuunnittelua, projektinhoitoa sekä työmaa-, valvonta- ja käyttöönottotehtäviä kohteissa. Elomatic on myös merkittävä tehdastason automaatiojärjestelmien kokonaistoimittaja.

Tehtävät edellyttävät soveltuvaa alan teknistä koulutusta (DI / YAMK / Ins. AMK). Erityisesti sähkövoimatekniikan-, tietotekniikan, säätö- ja mittaustekniikan sekä yleisesti prosessisähköistyksen tuntemus on suureksi eduksi. Tehtävien hoito vaatii lisäksi sovelluskehitys- ja suunnitteluohjelmistojen tuntemusta, joustavuutta, matkustusvalmiutta ja suomen sekä englannin kielen taitoa.

Esimerkiksi Siemensin, Omronin, ABB:n, Rockwellin, Honeywellin ja Valmetin automaatiotuotteiden tuntemus ja HW- osaaminen katsotaan eduksi.

Sähkö- ja Instrumentointisuunnittelu tehdään pääosin tietokantapohjaisia mm. Eplan, Cads, MagiCad ja E3 –ohjelmistoja apuna käyttäen. Mallinnus 3D-ympäristössä toteutetaan esimerkiksi Cadmaticin ohjelmistoja käyttäen. Arvostamme myös kokemusta sähköverkkolaskennasta mm. Neplan -ohjelmistoilla.

Tarjoamme mielenkiintoisen työtehtävän monipuolisten ja haastavien projektien parissa. Elomatic tarjoaa myös kasvupolkuja osaaville ammattilaisille. Elomaticissa saat mahdollisuuden näyttää taitosi ja kehittyä eteenpäin urallasi.

Lähetä hakemuksesi 8.11.2019 mennessä CV:n kanssa rekrytointisivujemme kautta osoitteessa: www.elomatic.com/tyopaikat.

Lisätietoja tehtävistä antavat ryhmäpäällikkö Timo Luoma, p.+358 40 7067158 timo.luoma@elomatic.com ja yksikönjohtaja Jari Åberg, p. +358 50 401 5559 jari.aberg@elomatic.com