(Poistunut julkaisusta)

Sähkö- ja Instrumentointisuunnittelijoita
Elomatic Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.5.2019

Toimeksiantojen edelleen lisääntyessä haemme Automation & Electrification -yksikköön Turun, Tampereen, Jyväskylän, Espoon ja Oulun toimistoillemme

Sähkö- ja Instrumentointisuunnittelijoita

  • Projekti-insinööri (Project Engineer)
  • Pääsuunnittelija (Chief Design Engineer)
  • Vanhempi suunnittelija (Senior Design Engineer)
  • Suunnittelija (Design Engineer)

kotimaisten sekä ulkomaisten teollisuuskohteiden sähkö- ja instrumentointisuunnitteluun. Toimimme sähkö-, automaatio- ja instrumentointisuunnittelun osalta useilla toimialoilla ja toimistomme kotimaassa sijaitsevat viidellä paikkakunnalla; Espoossa, Turussa, Tampereella sekä Jyväskylässä ja Oulussa.

Työtehtävät sisältävät luonnos-, konsepti- ja toteutussuunnittelua, projektinhoitoa sekä työmaa-, valvonta- ja käyttöönottotehtäviä kohteissa. Elomatic on myös merkittävä tehdastason automaatiojärjestelmien kokonaistoimittaja.

Tehtävät edellyttävät soveltuvaa alan teknistä koulutusta (DI / YAMK, Ins. AMK), esimerkiksi sähkövoimatekniikan-, tietotekniikan tai säätö- ja mittaustekniikan alueilta sekä yleisesti prosessisähköistyksen tuntemusta. Tehtävien hoito vaatii lisäksi sovelluskehitys- ja suunnitteluohjelmistojen tuntemusta, joustavuutta, matkustusvalmiutta ja suomen sekä englannin kielen taitoa.

Esimerkiksi Siemensin, Omronin, ABB:n, Rockwellin, Honeywellin ja Valmetin automaatiotuotteiden tuntemus ja HW- osaaminen katsotaan eduksi.

Sähkö- ja Instrumentointisuunnittelu tehdään pääosin tietokantapohjaisia mm. Eplan, Cads, MagiCad ja E3 –ohjelmistoja apuna käyttäen. Mallinnus 3D-ympäristössä toteutetaan mm. Cadmaticin ohjelmistoja käyttäen. Arvostamme myös kokemusta sähköverkkolaskennasta mm. Neplan -ohjelmistoilla.

Tarjoamme mielenkiintoisen työtehtävän monipuolisten ja haastavien projektien parissa. Elomatic tarjoaa myös kasvupolkuja osaaville ammattilaisille.

Tartu tilaisuuteen kasvavassa, vakavaraisessa ja suomalaisessa perheyhtiössä! Tarjoamme monipuolista työtä kehittyvässä kansainvälisessä toimintaympäristössä. Elomaticissa saat mahdollisuuden näyttää taitosi ja kehittyä eteenpäin urallasi.

Lähetä hakemuksesi 2.6.2019 mennessä CV:n kanssa rekrytointisivujemme kautta osoitteessa: www.elomatic.com/tyopaikat.

Lisätietoja tehtävistä antavat ryhmäpäälliköt Janne Heimonen p. +358 50 463 0799 janne.heimonen@elomatic.com (Jyväskylä/Tampere) tai Timo Luoma, p.+358 40 706 7158 timo.luoma@elomatic.com (Turku/ Espoo) sekä kaikkien tehtävien osalta yksikönjohtaja Jari Åberg, p. +358 50 401 5559 jari.aberg@elomatic.com