(Poistunut julkaisusta)

Sähkö- ja instrumentointisuunnittelijoita
Elomatic Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.7.2018

Toimeksiantojen edelleen lisääntyessä haemme Automation & Electrification - yksikköömme Turun ja Espoon toimistoillemme

Sähkö- ja instrumentointisuunnittelijoita

  • Projekti-insinööri (Project Engineer)
  • Pääsuunnittelija (Chief Design Engineer),
  • Vanhempi suunnittelija (Senior Design Engineer)

Kotimaisten sekä ulkomaisten teollisuuskohteiden sähkö- ja instrumentointisuunnitteluun. Toimimme sähkö-, automaatio- ja instrumentointisuunnittelun osalta useilla toimialoilla ja toimistomme kotimaassa sijaitsevat viidellä paikkakunnalla; Espoossa, Turussa, Tampereella sekä Jyväskylässä ja Oulussa.

Työtehtävät sisältävät luonnos-, konsepti- ja toteutussuunnittelua, projektinhoitoa sekä työmaa-, valvonta- ja käyttöönottotehtäviä kohteissa. Elomatic on myös merkittävä tehdastason automaatiojärjestelmien kokonaistoimittaja.

Tehtävät edellyttävät soveltuvaa alan teknistä koulutusta (DI / YAMK, Ins. AMK), erityisesti sähkövoimatekniikan-, tietoliikenne- ja tietotekniikan, säätö- ja mittaustekniikan sekä yleisesti prosessisähköistyksen tuntemusta. Tehtävien hoito vaatii lisäksi sovelluskehitys- ja suunnitteluohjelmistojen tuntemusta, joustavuutta, matkustusvalmiutta ja suomen sekä englannin kielen taitoa.

Esimerkiksi Siemensin, Omronin, ABB:n, Rockwellin, Honeywellin ja Valmetin automaatiotuotteiden tuntemus ja ohjelmistotekniikoiden osaaminen katsotaan eduksi.

Sähkö- ja Instrumentointisuunnittelu tehdään pääosin tietokantapohjaisia Eplan, Cads ja E3 -ohjelmistoja apuna käyttäen. Arvostamme myös kokemusta sähköverkkolaskennasta mm. Neplan -ohjelmistoilla.

Tartu tilaisuuteen kasvavassa, vakavaraisessa ja suomalaisessa perheyhtiössä! Tarjoamme monipuolista työtä kehittyvässä kansainvälisessä toimintaympäristössä. Elomaticissa saat mahdollisuuden näyttää taitosi ja kehittyä eteenpäin urallasi.

Lähetä hakemuksesi 30.7.2018 mennessä CV:n kanssa rekrytointisivujemme kautta osoitteessa: www.elomatic.com/tyopaikat.

Lisätietoja tehtävistä antavat ryhmäpäällikkö Timo Luoma, p.+358 40 706 7158 timo.luoma@elomatic.com tai yksikönjohtaja Jari Åberg, p. +358 50 401 5559 jari.aberg@elomatic.com.