Sähkö- ja instrumentointisuunnittelija, Elomatic Oy, Jyväskylä
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 20.7.2021
Oletko teknisen alan osaaja ja etsit uusia haasteita urallesi? Oletko kiinnostunut sähköpuolen suunnittelutehtävistä? Kiehtooko sinua päästä mukaan esimerkiksi energiateollisuuden projekteihin? Mikäli vastasit kyllä, lue lisää ja hae jo tänään, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!
KUVAUS
Asiakasyrityksemme Elomatic etsii joukkoonsa työmäärän kasvaessa uutta sähkö- ja instrumentointisuunnittelijaa Jyväskylän toimistolle. Tulet työskentelemään osana noin kahdenkymmen hengen tiimiä erilaisissa suunnitteluprojekteissa. Tehtävä on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva ja tulet työllistymään suoraan Elomaticille. Voit olla urasi alkupuolella tai jo kokeneempi osaaja, sillä työtehtäviä voidaan muokata osaamisesi mukaan. Tärkeintä on, että olet kiinnostunut alasta ja sinulla on halu kehittyä ja oppia uutta.

Tarjoamme


* Mahdollisuuden oppia suunnittelijan tehtävistä lisää, mutta myös tilaisuuden näyttää jo aiemman osaamisesi
* Hyvät mahdollisuudet kehittyä ja muokata tehtäviä osaamisesi mukaan
* Hyvän perehdytyksen sekä organisaation laajan tuen
* Monipuolista työtä kehittyvässä kansainvälisessä toimintaympäristössä

TYÖNKUVA
Tämä työ mahdollistaa monipuolisten työtehtävien tekemisen ja työnkuvaa voidaan muokata aiemman osaamisesi sekä osaamisesi karttumisen perusteella. Tehtävät vaihtelevat myös sen mukaan, mitä kohteet ja projektit vaativat. Työsuhteen alussa olet mukana suunnittelijana pääsuunnittelijoiden projekteissa, jotka sijoittuvat prosessiteollisuuteen, koneenrakennukseen ja energia-alalle. Tämä tehtävä antaa hyvät mahdollisuudet kehittyä ja edetä uralla. Työtehtävinäsi voi olla esimerkiksi seuraavanlaisia tehtäviä:


* Luonnos-, konsepti- ja toteutussuunnittelu
* Suunnitteludokumenttien laatimista (mm. layout-kuvat, osaluettelot ja piirikaaviot) AutoCadilla tai Cadmatic Electricalilla
* Työmaa-, valvonta- ja käyttöönottotehtäviä kohteissa

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Insinöörin tai Diplomi-insinöörin koulutus
* 2-3 vuotta työkokemusta vastaavanlaisista tehtävistä
* Osaamista Autocadista tai Cadmatic Electricalista
* Suunnittelukokemusta esim. prosessi-, koneohjauksista, tai energia-/lämpölaitoksista.
* Sujuva suullinen ja kirjallinen suomen ja englannin kielen osaaminen


Työntekijänä sinulla on:


* Hyvät vuorovaikutustaidot sekä asiakaslähtöinen palveluasenne
* Joustavuutta sekä matkustusvalmiutta


Eduksi katsomme mikäli sinulla on kokemusta prosessiteollisuudesta, koneenrakennuksesta tai energia-alalta esimerkiksi aiempien töiden kautta. Plussaa on myös, mikäli hallitset erilaisia suunnittelutyökaluja ja sinulla on yleisesti teknistä osaamista.

Muuta tietoa


* Aloitus: Sopimuksen mukaan, elokuu 2021
* Kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
* Sijainti: Jyväskylä
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Elomatic puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Elomatic Elomatic kuuluu Euroopan johtaviin suunnittelutoimistoihin ja on merkittävä ohjelmistotalo maailmanlaajuisesti. Yli 1000 suunnittelutyön ammattilaistamme toimivat kone-, prosessi-, energia- ja laivanrakennusteollisuudessa. Ohjelmistokehityksessä keskitymme tehdas- ja laivasuunnitteluun CADMATIC-tuotemerkillä. Elomatic on kansainvälisesti toimiva, suomalaisessa omistuksessa oleva yritys, jolla on asiakkaita yli 80 maassa.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1477981
  • Tehtäväalue:
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Jyväskylä