(Poistunut julkaisusta)

Sähkö- ja hydrauliikka-asentaja Nummelaan - Kapasity Oy
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.7.2019

 

Kapasity on yli 30-vuotias suomalainen jätealan perheyritys, jolle on kertynyt huimasti kokemusta tuhansista laitetoimituksista. Yhtiö suunnittelee ja valmistaa jätepuristimia tehtaallaan Nummelassa sekä tuo maahan muun muuassa paalaimia, murskaimia, jäte- ja pyykkikuiluja sekä briketöintilaitteita.

 

Etsimme Kapasity:n uusiin toimitiloihin Nummelaan

 

SÄHKÖ- JA HYDRAULIIKKA-ASENTAJAA

 

pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

 

Toivomme sinulta sähkö- ja hydrauliikka-asennusten kokemusta valmistavan teollisuuden saralta sekä metallialan tuntemusta. Osaat tulkita sähkö- ja hydrauliikkakaavioita ja pystyt omatoimisesti tekemään liitoksia ja kytkentöjä. Valittu henkilö saa kattavan perehdytyksen Kapasityn tuotteisiin, mutta sähkö- ja hydrauliikkapuolen osaaminen täytyy olla valmiina. Tehtävässä menestyminen edellyttää kuitenkin ennen kaikkea hyvää asennetta ja motivaatiota sekä aitoa kiinnostusta tehtävää kohtaan ja halua kehittää ammatillista osaamistaan.

 

Tehtäviisi kuuluu metallisten jätepuristimien ja muiden jätehuoltolaitteiden varusteluun ja valmistusprosessiin liittyvät sähkö- ja hydrauliikkatyöt. Työ on tällä hetkellä päivätyötä, mutta valmius 2-vuorotyöhön katsotaan eduksi.

 

Tarjoamme sinulle aluksi kuuden kuukauden työsuhdetta henkilöstövuokrauksen kautta, jonka jälkeen tahtotilana on vakinaistua Kapasityn palvelukseen sekä kilpailukykyisen palkkauksen alan johtavassa yrityksessä. Kaikkiin kysymyksiin vastaa Adeccon henkilöstökonsultti Pirkka Lind, 040 821 0177 tai pirkka.lind@adecco.fi.