(Poistunut julkaisusta)

Sähkö- ja elektroniikkateollisuuden työntekijä
Barona Teollisuus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.8.2020

Oletko etsimässä itsellesi uutta työpaikkaa tai oletko aloittelemassa uraa alalla, mutta mikään avoin työpaikka ei tunnu siltä oikealta? Etsimme Uudenmaalla toimiville sähkö- ja elektroniikkateollisuuden asiakkaillemme uusia työntekijöitä, joten yhdellä hakemuksella voit löytää itsellesi uuden työpaikan!

Haemme useille isoille ja pienille teollisuuden yrityksille työntekijöitä erimittaisiin työsuhteisiin. Toivomme hakijalta sähkö-/elektroniikka-alan koulutusta tai aiempaa kokemusta esimerkiksi teknologiateollisuuden kokoonpanotehtävistä. Tarjoamme hakijoille työpaikkoja hänen asuinpaikkansa, ammatillisen kokemuksen ja sitoutumiskyvyn mukaan. Yhdellä hakemuksella saavutat monta työnantajaa. Ilmoitathan siis hakemuksessasi ainakin käytettävyytesi, aikaisemman työ- ja koulutushistoriasi sekä palkkatoiveesi.

Haemme sekä sähköalan osaajia että uraansa aloittelevia työntekijöitä erimittaisiin työsuhteisiin pääkaupunkiseudun teollisuusyrityksiin. Työtehtävät vaihtelevat sähkö- ja elektroniikka-alan peruskokoonpanotöistä aina haastavampien kokonaisuuksien kokoonpano- ja koestustehtäviin teollisuudessa. Mikäli olet positiivisen ja aktiivisen asenteen omaava henkilö, jolla on aito halu hankkia lisää työkokemusta ja kehittyä omalla alalla elektroniikka-alan tuotantotöissä, haethan paikkaa välittömästi.

Toivomme hakijoilta työtä pelkäämätöntä positiivista asennetta ja työelämän pelisääntöjen tuntemusta. Etuna on myös mahdollisuus tehdä vuorotöitä sekä sitoutua pidempiaikaisiinkin työsuhteisiin. Lisäksi toivomme ammatillista koulutusta sähköalalta tai vastaavaa kokemusta aikaisemmista työsuhteista. Tärkeimpänä näemme kuitenkin aidon halun oppia uutta. Opastus työtehtäviin tapahtuu suomen kielellä.

Tarjoamme hakijoille mahdollisuuden työskennellä vakavaraisissa yrityksissä, joissa arvostetaan ammattitaitoa, kykyä oppia uusia asioita sekä työtä pelkäämätöntä asennetta. Kokeneille henkilöille tarjoamme mahdollisuuden jatkaa jo hankittujen taitojen kehittämistä kilpailukykyisellä palkalla.

Mikäli kiinnostuit, jätäthän hakemuksesi meille, niin ruvetaan etsimään sinulle sopivaa työpaikkaa!