Sähkö- ja elektroniikkaromun kierrättäjä
Encore Ympäristöpalvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 20.7.2021

Etsimme nyt Encore Ympäristöpalveluihin pitkäaikaista työntekijää Vantaan Viinikkalaan. Töitä tehdään kokopäiväisesti pääasiassa arkisin klo 06–22 välillä, keskittyen kuitenkin enemmän päivävuoroon.

Keskeisiä työtehtäviä ovat:

• Saapuvien materiaalien vastaanotto, lajittelu, murskaus, paalaus ja varastointi sekä kuormien lastaus

• Laadunvalvonta eri käsittelyvaiheissa ja poikkeamista ilmoittaminen

• Koneiden ja laitteiden kunnossapito sekä yleisestä siisteydestä huolehtiminen tuotantoyksikön alueella

• Sähkö- ja elektroniikkaromun ja tietoturvamateriaalien käsittely

• Laitteiden vastaanotto ja punnitus, lajittelu ja purkaminen ohjeiden mukaan, purettujen materiaalien ja osien varastointi, avustaminen raportoinnissa, kuljetusten tilaaminen tarvittaessa ja materiaalien lähettäminen edelleen

• Asiakaspalvelussa tietoturvamateriaalien vastaanotto, käsittely ja raportointi

Toivomme hakijalla olevan aiempaa kokemusta vastapainotrukin käsittelystä. Aiempi työkokemus vastaavanlaisista tehtävistä katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä tehtävään haettaessa. Työpaikalla noudatetaan Paperiteollisuuden työehtosopimusta.

Tarjoamme sinulle mukavalla työporukalla ja ympäristöllä höystetyn työpaikan, jossa työtä tehdään tosissaan, muttei totisesti. Työt on mahdollista aloittaa sopimuksen mukaan, mutta toivomme sinun olevan valmis aloittamaan nopealla aikataululla.

Mikäli koet tämän tehtävän sopivan sinulle, laitahan hakemusta tulemaan meille pikimmiten! Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikat täytetään sopivien henkilöiden löytyessä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot