(Poistunut julkaisusta)

Sähkö- ja automaatiotekniikan opiskelija osa-aikaiseen työsuhteeseen Winco Oy:lle
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2019
Haemme norjan kielen taitoista insinööriä! Voit olla opintojesi loppuvaiheessa, vastavalmistunut tai kerryttänyt jo osaamistasi sähkö- ja automaatiotekniikan parissa. Yritys tarjoaa mahdollisuuden myös opinnäytetyön tekemiseen. Olennaista on halusi oppia ja kehittyä alalla. Eduksesi katsotaan, mikäli sinulta löytyy asentajapuolen kokemusta. Tehtävässä pääset työskentelemään mielenkiintoisten rautateiden rakentamisprojektien parissa. Mikäli kiinnostuit, jatka lukemista ja hae paikkaa heti - tehtävä täytetään oikean henkilön löydyttyä!
KUVAUS
Academic Work etsii osa-aikaista projekti-insinööriä Helsinkiin!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina Winco Oy:lla.
TYÖNKUVA
Tässä tehtävässä tulet työskentelemään suunnittelupuolen tehtävissä. Alussa tehtäväsi painottuvat Suomen rautateiden rakentamisprojektien suunnittelupuolelle. Kehittyessäsi pääset osaksi Norjan markkina-alueen kartoittamista. Tulet käsittelemään olemassa olevaa dokumentaatiota.
Sinut tullaan perehdyttämään tehtävääsi ja pääset oppimaan muun muassa turvalaitesuunnittelua. Työpanoksesi suunnitteluohjeiden ja dokumentaation parissa on merkittävää, sillä sen pohjalta projektia lähdetään kehittämään ja viemään eteenpäin. Tehtävässä tuotat kirjallista aineistoa suomen ja norjan kielellä.

Työtehtäviisi kuuluu:


* Dokumentaation käsittelytoimet
* Suunnitteluohjeiden toteuttaminen
* Palavereihin ja kokouksiin osallistuminen


Pääsääntöinen työskentelypaikka on Helsingin Ilmala. Työskentely on mahdollista myös Mikkelin tai Pirkkalan toimistoilla. Tehtävänkuvaasi sisältyy matkustelua ympäri Suomea, mahdollisesti myöhemmin myös Norjassa.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Ideaalihakijamme on opintojensa loppuvaiheessa, vastavalmistunut tai jo kokeneempi tekijä alalla. Sinulta luonnistuu sujuvasti norjan kielinen tekstinkäsittely, sekä työskentelet sujuvasti suomeksi. Englannin kielen taitosi on hyvällä tasolla. Omaat proaktiivisen työskentelyotteen ja haluat olla mukana tukemassa projektien onnistunutta läpiviemistä. Opinnäytetyön tekeminen mahdollista.

Etsimällämme henkilöllä on:
* Tekninen koulutustausta (sähkö- ja automaatiotekniikka, AMK/DI)
* Sujuva suullinen ja kirjallinen norjan ja suomen kielen taito
* Hyvä englannin kielen taito
* Perus IT-taidot
* Aitoa kiinnostusta ratapuolelle - halu oppia
* Oma-aloitteinen ja itseohjautuva tiimipelaajan työote

Eduksi katsotaan:
* Ruotsin kielen taito
* Aikaisempi kokemus asentajapuolen tehtävistä
* Ajokortti

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: minimi 10h/kk (mahdollisuus tehdä enemmän)

Kesto: 12 kk

Paikka: Helsinki, Pirkkala tai Mikkeli

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 08.01.2019

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin - olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ladattavat tiedostot. Voit hakea työpaikkaa painamalla Hae työpaikkaa! työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen esp01@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme

https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.
MUUTA TIETOA
Winco on täyden palvelun raideliikennetekniikan toimittaja. Palvelutarjonta kattaa suunnittelun, rakentamisen ja kunnossapitopalvelut kaikille raideliikenteen tekniikkaosa-alueille; päällysrakenne, sähkörata, turvalaitteet sekä taitorakenteet. Winco urakoi kaikilla urakkamuodoilla; pää- ja aliurakointi, ST-, PPP- ja allianssimalleilla.

Wincon henkilöstöllä on pitkä kokemus sähkörata-, turvalaite- ja päällysrakennetöistä, sillä yhtiön historia ulottuu rautateiden ensimmäisten sähköistysten rakentamiseen 1960-luvulle Sähköradat Oy:n nimellä. Winco syntyi, kun Graniittirakennus Kallio osti Eltel Networksin Suomen rataliiketoiminnan vuonna 2018. Meillä on parisataa työntekijää, useita alihankkijoita ja toimipisteitä ympäri Suomea.