(Poistunut julkaisusta)

Sähkö- ja automaatiotekniikan opettaja
Itä-Savon koulutuskuntayhtymä

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.10.2018

Haemme kahta tai kolmea automaatiotekniikan, robotiikan ja sähköalan osaajaa määräaikaiseen tai toistaiseksi voimassa olevaan palvelusuhteeseen 01.01.2019 alkaen.

Hakijalta edellytämme sähkö- ja automaatiotekniikan tai energiatekniikan soveltuvaa korkeakoulututkintoa (esim. AMK, YAMK, DI), laaja-alaista vähintään kolmen vuoden työkokemusta automaatiotekniikan, teollisuus- ja kappaletavara -automaation, kunnossapidon tai robotiikan monipuolisista työtehtävistä. Työssä tarvitaan nykyaikaisen osaamisperustaisen valmentavan pedagogiikan toimintatapojen käytännön osaamista. Edellytämme opettajan pedagogisia opintoja tai valmiutta niiden suorittamiseen.

Opetettavina kokonaisuuksina mm. sähkö- ja automaatiotekniikan, teknologiateollisuuden teollisen tuotannon, kunnossa-ja käynnissäpidon automaatioasennusten eri osa-alueet. Osallistut myös eri koulutusalojen opetustoimintaan sekä koulutat tarvittaessa yritysasiakkaitamme.

Kelpoisuusehdot on määritelty asetuksessa opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista 986/1998, asetusmuutos 2010/1168.

Palkkaus: OVTES liite C1 päätoiminen tuntiopettaja
Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika.

Valitun tulee ennen palvelussuhteen alkamista toimittaa todistus terveydentilastaan sekä esitettävä lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.

Hakemukset Kuntarekryn sivustolla hakulinkin kautta.