Sähkö- ja automaatiosuunnittelija
Botnia Mill Service

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 30.4.2021

Sähkö- ja automaatiotekniikan osaaja! Vahvistamme projekti- ja suunnitteluorganisaatiotamme ja haemme Raumalle sähkö- ja automaatiosuunnittelijaa hoitamaan asiakkaiden investointiprojekteihin ja kunnossapitotehtäviin liittyviä suunnittelu- ja projektinhoitotehtäviä yhteistyössä muun suunnittelutiimin ja asiakkaan organisaation kanssa. 

Suunnittelijanamme arvostatkin asiakaslähtöisyyttä ja työturvallisuutta osana hyvää suunnittelua ja tulet hyvin toimeen ihmisten kanssa. Tehtävässä tulet työskentelemään osana Botnia Mill Servicen ja Caverion Teollisuuden verkottunutta projektiorganisaatiota. Työhön voi liittyä matkustamista Suomessa.

Tarjoamme ammatillisesti haastavan tehtävän investoivan teollisuuden parissa, yhtiössä, jossa kehittäminen on osa toimintaa. Meillä sinulla on vapaus suunnitella oma työsi ja nykyaikaiset suunnittelutyökalumme mahdollistavat myös etätyöskentelyn. Meille työntekijämme ovat tärkeitä ja pääsetkin osaksi sosiaalista ja kannustavaa tiimiä, jossa työcaverit ovat isossa osassa. Pidämme myös huolen työhyvinvoinnistasi tarjoamalle mm. säännöllistä koulutusta, liikunta- ja kulttuurietuja sekä mahdollisuuden tulospalkkaukseen. Tutustu meihin: www.caverion.fi/caverikirja

Tehtävässä menestyäksesi omaat kokemusta suunnittelu- ja projektinhoitokokemusta prosessiteollisuuden projekteissa sekä tehtävään soveltuvan insinöörikoulutuksen.  Arvostamme määrätietoista ja tavoitteellista otetta työhön sekä tiimityöskentelytaitoja ja kokemusta kenttätyöstä mm. asennusvalvonnasta. Katsomme eduksi CADS ja Microstation osaamisen sekä kokemuksen tietokantapohjaisten suunnitteluohjelmien käytöstä.

Lisätietoja tehtävästä antaa projektipäällikkö Juha-Pekka Salomaa p. 040 522 8113, juha-pekka.salomaa@caverion.com. #LI-TN1

Kiinnostuitko? Hae tehtävään 25.5.2021 mennessä jättämällä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä voidaan täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä.  

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot